STRAVIČNO Bošnjaci pozivaju na osvetu Srbima u Tutinu!

Nakon što je policajac R.B. u Tutinu, kako bi sprečio izvršenje krivičnog gdela, ubio mladića muslimanske veroispovesti Fahrudina Skareba, koji je pre toga krenuo automobilom na patrolu situacija u ovom mestu u Raškoj oblasti pocinje da se zaoštrava, pretnjama koje su upućene Srbima.

Pištolj Municija Meci
Ilustracija: Profimedia

Naime, pojedini ovaj događaj pokušavaju neumesno da podvedu pod etnički motivisan sukob što je apsolutna laž.

Na društvenoj mreži "Fejsbuk" već su se pojavile pretnje porodici policajca, koji je Srbin, gde se poziva na krvnu osvetu i ubistvo dvojice njegovih sinova uz poruku "oko za oko, zub za zub".

Takođe, na društvenim mrežama su se pojavile i informacije i pozivi da se započne sa maltretiranjem srpske dece koja pohađaju Srednju tehničku školu u Tutinu.

Policajcu iz Tutina određen pritvor

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Pazaru prihvatio je danas predlog Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru i odredio pritvor u trajanju do 30 dana policijskom službeniku iz Tutina B. R. koji se tereti za ubistvo F. S. (22) iz sela Pokrvenik u opštini Tutin.

Pritvor je određen zbog okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni boravkom na slobodi ometati postupak uticajem na svedoke, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru.

Kako prenosi RTS, pritvor je određen i zbog činjenice da mu se stavlja na teret da je izvršio krivično delo za koje je zaprećena kazna zatvora preko deset godina, a težina posledice krivičnog dela je dovela do uznemirenja javnosti koje može ugroziti vođenje krivičnog postupka.

Prethodno je Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Novom Pazaru podnelo predlog da se odredi pritvor za R. B.

Kako je ranije saopštio portparol višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru , Adnan Baćićanin, u policijskoj akciji PU Novi Pazar, Policijske stanice Tutin, radi sprečavanja krivičnog dela nedozvoljena trgovina oko jedan sat posle ponoći u noći petak na subotu, u selu Dolovo u Opštini Tutin, lišen je života S. F, a tim povodom je uhapšen R.B.

 • Korisnik: Vasic
  03/10/2017 - 10:45
  Bolje im je da budu mirni.
 • Korisnik: Jeste uznemirena je
  02/10/2017 - 22:10
  javnost vec godinama! Godinama šverc, droga, prostitucija itd!
 • Korisnik: dexxx
  02/10/2017 - 18:20
  pa sta se ocekivalo drugo ako je hteo da probije policijski punkt..?
 • Korisnik: душка
  02/10/2017 - 17:14
  То је бар лако,одмах ухапсити терористе,па ће други да се замисле пре него што позову нанемире или као ови на крвну освету,као да смо у Индији!!!
 • Korisnik: Adi
  02/10/2017 - 17:09
  A ovi sto se mnogo sile iz Sarajeva znaju dobro da nije pametno junaciti se mnogo.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi