Verica Janković nestala pre dve godine
Fejsbuk
Verica Janković nestala pre dve godine

Fejsbuk

Verica Janković nestala pre dve godine , Foto: Fejsbuk

 Nesrećna žena je nestala 20. septembra 2017. usred bela dana, oko 15.30 časova, a od tada joj se gubi svaki trag.

- Ceo svet mi se srušio! Dve godine ništa ne znam o majci, kao u zemlju da je propala. Tog dana smo pakovali kofere da idemo u Beograd, kod tetke u goste. Tada smo u kući živeli baka, deka, majka i ja. Kad smo se spakovali, ja sam otišao kod frizerke da se ošišam, a majka je uzela 150 dinara i moj telefon da skokne do šnajderke po stvari. Ispred kapije je srela poznanicu koja radi u apoteci i kratko su popričale. Ta žena je nastavila dalje, a moja majka nije stigla kod šnajderke - kaže Bojan Janković, koji pune dve godine traži majku.

Sin: Ne znam na čemu sam

Bojan priznaje da mu je jako teško jer je kod Predejana nađeno potpuno izgorelo telo žene koje nije identifikovano. - Policija me je pozvala 10. aprila 2018. zbog DNK analize jer su posumnjali da je to moja majka. Međutim, početkom 2019. stiglo mi je obaveštenje da su kosti te žene suviše oštećene i da ne može da se utvrdi identitet. Zamislite kako mi je?! Dve godine razmišljam da li je to ona, a nemam potvrdu - navodi sin.

- Kad sam se vratio od frizera, nisam paničio jer sam mislio da se zadržala. Naš prozor gleda u šnajderkin, a prva pomisao mi je bila da nije moglo ništa loše da joj se dogodi. Međutim, kada sam je nazvao, telefon je bio isključen. Bio sam u čudu jer je uzela moj android na koji je znala samo da se javi! Nije znala da ga isključi, ali telefon je od tog trenutka zauvek nedostupan, a moju mamu niko nije video niti čuo - seća se Bojan i prepričava agoniju koju je proživeo.

- Otišao sam kod šnajderke, koja mi je rekla da majka nije ni dolazila. Otrčao sam u ambulantu jer sam pomislio da joj je možda pozlilo, ali je ni tamo nije bilo. Nestanak smo prijavili policiji, ali za protekle dve godine nije nađen nikakav trag, niti je telefon lociran - kaže Bojan i ističe da njegova majka nije imala psihičke niti zdravstvene probleme.

Sin Bojan zabrinut za majku

Fejsbuk

Sin Bojan zabrinut za majku , Foto: Fejsbuk

 - Nikada maltene nije popila lek. Bila je normalna, porodična žena, zdravija i od mene. Kao dete sam bio bolešljiv, a ona me je pazila i štitila. Svakoga dana se pitam šta se dogodilo. Grdelica je jako mala i svi se znaju, a nju niko nije video već dve godine. U međuvremenu su mi umrli baka i deka. Želeli su da je vide još jednom i puni bola otišli su na onaj svet. Ljudi imaju milion želja, a ja samo jednu. Svakoga dana molim boga da majku ponovo zagrlim! - kaže neutešni sin.

Ovo je baka (88) koju su lopovi krvnički pretukli, sva modra i isprepadana (VIDEO)

AUTOR: Pannonrtv.com/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 29.09.2019. 16:24 - 29.09.2019. 16:41 Subotica u šoku Pretučena baka, Foto: Youtube Printscreen Teta Amalka (88), kako komšije zovu omiljenu baku u subotičkom selu Radanovac, brutalno je pretučena i opljačkana tokom noći između petka i subote u svom domu.

BONUS VIDEO: Dragan Đilas posle suđenja sa Goranom Vesićem