Pretučena baka
Youtube Printscreen
Pretučena baka

Youtube Printscreen

Pretučena baka, Foto: Youtube Printscreen

Teta Amalka (88), kako komšije zovu omiljenu baku u subotičkom selu Radanovac, brutalno je pretučena i opljačkana tokom noći između petka i subote u svom domu. Po celom telu i glavi ima masnice i podlive. Nesrećna žena je rekla da se tokom batinanja osećala kao da će umreti. Lopovi, njih dvoje, odneli su 3.000 dinara.

Pročitajte još:

Ujutru je ipak imala snage da ode na posao u mlin, gde radi sa sinom poslednjih 30 godina. Tragovi batinanja su vidljivi oko njenih očiju. Masnica ima i na rukama, na kojima su vidljivi plavi, zeleni i ljubičasti tragovi.

Pretučena baka

Youtube Printscreen

Pretučena baka, Foto: Youtube Printscreen

Kako je rekla, sve je boli. Probudila se tokom noći iz sna, ispričala je, uz zvuk razvaljivanja vrata.

Oko 2 časa ujutru, dve nepoznate osobe provalile su u njenu kuću, utrčale u sobu gde je spavala i odmah počele da je tuku. Incident se odogdio u Ulici Vuka Mandušića.

Pretučena baka

Youtube Printscreen

Pretučena baka, Foto: Youtube Printscreen

- Bilo ih je dvoje, muškarac i žena, prekrivenih lica. Tražili su da im dam novac. Rekla sam da para nemam. Onda je počeo da me udara, dok sam ponavljala da nemam para. Sve u sobi su ispreturali. Sve su bacali i na kraju pronašli moju torbu i u njoj 3.000 dinara - priča nesrećna žena. Potom ju je tukao pesnicama govoreći joj da laže i da ima još novca skrivenog negde.

Pošto više novca nisu našli, otišli su. Baka je odmah pozvala sina, a on policiju.

Prema njegovim rečima, policija već sumnja ko bi mogao da bude odgovoran za pljačku i batinanje.

Crnogorac (50) se razboleo kad je saznao istinu o svom poreklu! Sada ima samo jednu želju!

AUTOR: Kurir/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 28.09.2019. 19:28 - 28.09.2019. 22:48 Mišel Mišković je ispričao svoju tešku životnu priču sa ciljem da pronađe nekog od rodbine ko bi mu rekao ko je zaista i kakva bila njegova majka.

Policija, za sada, nije izdala saopštenje o ovoj pljački.

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!