Mesto tragedije u selu kod Požarevca, policija, uviđaj, ubistvo
Alo/R. Ristić
Mesto tragedije u selu kod Požarevca, policija, uviđaj, ubistvo

Alo/R. Ristić

 

* Došla da se pomiri, pa dobila nož u vrat

* Prvo je prebio

*  Nakon toga, krenuo sebe da ubada

 

Milorad M. (57) je osumnjičen da je kuhinjskim nožem preklao suprugu Biserku M. (51) koja je preminula na mestu krvavog pira.

Biserka je pre nekoliko dana napustila Milorada i sinoć je došla kući da bi se pomirili. Međutim, on je hteo da se razvedu i oko toga su se prvo posvađali, nakon čega je, kako se sumnja, on na nju nasrnuo nožem, zadao joj više udaraca u grudi i na kraju prerezao grkljan.

Kada je video da je Biserka izdahnula, Milorad je navodno istim nožem pokušao da izvrši samoubistvo. Naneo je sebi više ubodnih rana po rukama i vratu. Međutim, ubrzo je na lice mesta stigla policija, savladala ga i kolima hitne pomoći on je prevezen u šabačku bolnicu.

Imaju pet ćerki i sina

Supružnici imaju pet ćerki koje su udate i sina. Pored njih, u dvorištu porodične kuće sinoć se okupio i veliki broj rođaka. Oni su između sebe razgovarali i nisu hteli da razgovaraju sa novinarima.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari! Sin udario majku u glavu i ostavio je svu krvavu da umire do jutra, a onda pozvao Hitnu pomoć i rekao im gnusnu laž!