Anđela Petrović
Alo.rs

Osumnjičeni je na keju na Adi Huji uz pretnje, napao dve maloletne devojčice, ukrao im mobilni telefon i blu tut zvučnik, a zatim jednu od njih silovao i pobegao.

Anđela Petrović (21), devojka koja radi na poluostrvu na desnoj obali Dunava, nedaleko od mesta gde se zločin dogodio, ispričala je kako je policija sinoć stigla oko 19 i zatražila da neko od njih iz okruženja izađe, uz upozorenje da se ne plaše, jer će lampama izvršiti bezbednosne provere.

- Pitali su nas da li smo videli grupu dece između trinaest i petnaest godina, tačnije tri dečaka i jednu devojčicu, koji su ovuda prošli. Kazali smo da nismo uočili nikoga da je prošao pored nas, a da ne bi ni mogli jer je mračno. Onda su nam policajci rekli šta se desilo - ispričala je za "Alo.rs" Anđela Petrović.

Sagovornica je istakla da sinoć na keju niko ništa nije mogao da primeti, jer je ovaj deo Ade Huje mračan, te da su stoga ranije postavljali reflektore koji bi posle nekog vremena pregoreli. Petrovićeva je objasnila i da joj je gazda kod koga radi skrenuo pažnju da vodi računa o sebi jer ovo mesto nije osvetljeno.

- Nekoliko puta me je upozorio da ne idem ovim putem, kao ni tamo, da nikako sama ne prolazim, jer su se već dešavale razne situacije, posebno devojkama i ženama, događali su se napadi i krađe. Stoga me uvek neko otprati ili odveze - rekla je Anđela Petrović.

Ada Huja, mesto na kod se odigrala pljačka i silovanje

Alo

Ada Huja, mesto na kod se odigrala pljačka i silovanje, Foto: Alo

Na ovom mestu na Adi Huji sinoć su napadnute i pokradene dve devočice, a jedna od njih je i silovana.

Policija je munjevito reagovala na poziv i podnela je krivičnu prijavu protiv mladića zbog sumnje da je izvršio razbojništvo i silovanje.

Naime, sumnja se da je mladić, oko 18 časova na keju na Adi Huji, uz pretnje, napao dve maloletne osobe, ukrao im mobilni telefon i blutut zvučnik, nakon čega je, jednu od oštećenih, seksualno napastvovao.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom sudu, saopštio je MUP.

Ada Huja, mesto na kod se odigrala pljačka i silovanje

Alo

Ada Huja, mesto na kod se odigrala pljačka i silovanje, Foto: Alo

Povređena devojčica (12) šetala se sa grupom vršnjaka kada ih je presrelo nekoliko mladića. Nesrećno dete je ostalo samo pošto se njeno društvo u strahu razbežalo.

Na mesto zločina brzo je stiglo nekoliko patrola i krenulo u potragu za napadačima. Ubrzo su privedene dve osobe, a policija pokušava da identifikuje i pohapsi druge učesnike u napadu.

Devojčica je prevezena u bolnicu gde joj je ukazana lekarska pomoć.

Pročitajte:

Komentari (1)

Dragan

27.01.2021 18:20

Treba srušiti SVA divlja naselja a "stanovnike" prebaciti preko administrativne linije sa Kosmetom, kod Šiptara, da se oni malo najtežu sa njima.