"PUKOM SREĆOM SAM PREŽIVELA" Taksista unakazio ženu u Šapcu?

D.R. iz Šapca nije ni slutila šta će je zadesiti tog kobnog dana u njenom stanu, kada ju je nasilnik krvnički pretukao i naneo joj teške povrede

Taksi, vozač, Kikinda

- Ja sam zato i rešila javno da govorim o događaju, jer svi ćute. Nasilnik (taksista I.S.) je poznat i meni i mom suprugu. Poznajem njegovu majku dvadeset godina, stalno sam razgovarala sa njom zbog njegovih problema. Ovo nije prvi put da on tuče devojke i žene, znam za još dva slučaja, jedan se desio u mojoj zgradi, pretukao je mladu devojku. Konstantno mi je slao poruke i zvao me je sa 12 različitih brojeva. Ja sam ga blokirala na nekim brojevima. U gradu je pričao svima da živimo zajedno, da sam ja njegova žena. Kada prođem ulicom sa drugaricama vikao je "ovo je moja žena, ženo moja", urlao iz pekare "Ljubavi moja najveća na svetu". Bilo me je sramota, jako neprijatna situacija - počinje svoju ispovest D. R. pravnica iz Šapca, koja je odlučila da javno govori o nasilju koje je doživela od poznanika.

Da li treba pooštriti kaznenu politiku prema nasilnicima?

Ukupan broj glasova: 94

 • Treba: 99% (93)
 • Ne treba: 0% (0)
 • Ne znam: 1% (1)

Iako je bila, kako kaže, na korak do smrti, podelila je sve što joj se desilo, jer smatra da o nasilju mora da se govori.

Monstruozno prebijanje se desilo u njenom stanu.

U tom momentu je živela sama, jer je suprug bio u Beogradu na lečenju, jer je bio pozitivan na korona virus.

- Udarao me je u glavu neprestano. On je sigurno mislio da sam mrtva kada je otišao iz stana, jer sam bila bez svesti. Toliko krvi je bilo po stanu... Slomio mi je nos, sinusnu kost, povređen mi je prvi, drugi, treći pršljen, imam vakum između mozga i moždane kore. Sledeće nedelje idem na operaciju na VMA. Ja sam pukom srećom preživela, da se ne ugušim u sopstvenoj krvi. Nisam osećala bol, ni pomislila"zašto se to baš meni desilo"?! Bila sam srećna što sam živa, što ću opet moći da zagrlim moju ljubav Srbu, kumu Ljilju, prijateljicu Miru, Stanu, Slavicu, Bilju P., Bilju L, Radeta, Dejana,Vladu, moju koleginicu Kaću i još sijaset njih koji su obeležili moj život! Posebnu zahvalnost Srbinim kolegama koji su svakodnevno bili pored mene. Živa sam i radujem se svakoj sitnici kao i do sada. Ne očekujem pravdu, boriću se sama protiv nužnog zla - kaže D.R.

Nezvanično, podneta je krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je muškarac počinio krivično delo teška telesna povreda. Policija je postupala dalje po prijavi i obavestila tužilaštvo.

Povezane vesti

 • Korisnik: Brana
  19/09/2020 - 16:54
  A muž Srba ima koro u 2 godine?Zasto nine nasao tig bolida i kao onaj u Novom Sadu da mu izlomi ruke?Da li se konacno oporavio?Sad neka ga nađe pa nek mu izlomi rebra...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi