MIGRANT NAPAO DEVOJKU USRED BEOGRADA Pokušao da je opljačka, pa je bacio niz stepenice (FOTO)

Devojku je napao migrant u blizini Brankovog mosta u 20 časova uveče. Niko nije pritrčao u pomoć a policija se pojavila nakon nekoliko minuta.

Brankov most policija
Brankov most policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Dok se pela uz stepenice pisala je drugarici poruku i nakon par minuta vratila je telefon u džep. Migrant, koji je bio u blizini posmatrao ju je da bi je nakon toga napao i bacio na pod, prema žrtvinim rečima kako bi joj oteo telefon.

povređena ruka
povređena ruka, Foto: Printscreen

Devojka u tom trenutku počinje da vrišti, a na samo deset metara od njih nalazila se grupa mladića koji su to samo posmatrali i ništa nisu učinili. Migrant je žrtvu uhvatio jako za vrat, nakon čega je ona počela u strahu da ga udara pesnicama i laktom u glavu, što je njega izazvalo da je baci niz stepenice.

Nakon tog incidenta pojavljuje se mladić koji viče na migranta i nasilnik istog momenta beži Brankovom ulicom. Posle nekoliko minuta na mestu napada pojavila se policija, koja je bila voljna da pomogne žrtvi.

- Ja sam u onoj grupi koja se ne prepušta i ne sedi skrštenih ruku. Shvatila sam brzo da sam napadnuta, bila sam skroz prizemna, ali to ne umanjuje činjenicu da me je bio strah i to veoma. Migranti su u mom kraju već 5/6 godina . Prvi nalet su bile klasične izbeglice, među kojima su lekari i intelektualci. Imali su novac i pobegli za Nemačku. Ovi sada napadaju žene bukvalno gde stignu. Uglavnom su meta telefoni i ovim putem apelujem na sve, nećemo umreti ako pola sata ne držimo telefone u rukama - rekla je žrtva o potresnom napadu.

Na pitanje kako se sada oseća devojka je odgovorila: " Imam fizičke tegobe, što je normalno pala sam sa 15 stepenika, ali psihički se dobro držim"

Na svom Instagram nalogu ona je objavila detalje ovog stravičnog događaja i pokušava na sve načine da utiče na devojke i žene kako ne bi postale i one žrtve napada migranata. Obećava da će dati sve od sebe i što više se angažovati što se tiče ovog problema. Dodala je da osmeh leči sve i da joj je smeh pomogao da se što pre osvesti od nasilnika koji vreba.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi