BILA JE KOMANDANT DIVERZANTSKOG VODA Albanka svirepo ubila Slobodana (12), bio na biciklu, prišla mu je s leđa i zaklala ga nožem, a sada je stigao strašni sud

Prema optužnici, Veselijeva je na najsvirepiji način ubila Stojanovića

 

Slobodan Stojanović
Slobodan Stojanović, Foto: screenshoot/Youtube

Apelaciono veće Suda BiH drugostepenom presudom povećalo je Elfeti Veseli zatvorsku kaznu sa 10 na 13 godina za ubistvo dečaka Slobodana Stojanovića (12) 1992. na području Zvornika, potvrdila je advokatica Lejla Čović.

U kaznu će joj biti uračunato vreme koje je provela u pritvoru od 24. marta 2017. godine, kao i vreme koje je provela u ekstradicionom pritvoru.

Čovićeva je izjavila da je njen branjenik Sakib Halilović oslobođen optužbe da je u svojstvu komandanta Diverzantskog voda združenih jedinica Liplje-Kamenica posmatrao kako je Veseli izvršila ubistvo i da je propustio da preduzme mere da izvršilac ubistva bude kažnjen.

Tužilaštvo BiH tereti drugooptuženu Elfetu Veseli da je kao pripadnik Diverzantskog voda Komande združenih jedinica Liplje, Kamenica, u drugoj polovini jula ili prvoj polovini avgusta 1992. godine ubila Slobodana Stojanovića u naselju Bajrići-Novo Selo, na području Kamenice.

Prema optužnici, Veselijeva je na najsvirepiji način ubila Stojanovića, tako što mu je, dok je bio na biciklu, prišla s leđa i zaklala ga nožem.

U optužnici je navedeno da je Halilović, koji je bio komandant Diverzantskog voda, znao da je njegova podređena počinila ovo krivično delo, ali nije ništa preduzeo da bude kažnjena.

 

 • Korisnik: branka
  10/12/2019 - 12:51
  strasni sud bi bio da neko ubije njeno dete a to sto ce ona lezati zatvoru nije nista strasno
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi