VUČIĆ O POMOĆI VINARIMA I VINOGRADARIMA Velika tržišta zahtevaju ozbiljnu promociju kako bi naša vina došla do izražaja (FOTO)

Predsednik je obišao je gazdinstvo Cilić kod Jagodine.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Mere iz Nacionalnog investicionog plana napravićemo zajedno sa strukom, samim vinarima i vinogradarima, kako bi pomoć bila usmerena na aktivnosti koje su njima potrebne, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić.

SKANDAL U SKUPŠTINI SRBIJE! Uhvaćeno PET STRANIH ŠPIJUNA među poslanicima, informacije koje su isplivale kasnije predstavljaju OPASNOST NAJVIŠEG NIVOA!

On je obišao je gazdinstvo Cilić kod Jagodine, a na Instagram profilu "buducnostsrbijeav" objavljene su fotografije sa ovog obilaska i poruka predsednika:

OTKRIVENO! SVE SE ZNA! Evo ko gura Srbiju i Republiku Srpsku u NATO!

- Velika tržišta, kao evropsko, kinesko i rusko, na kojima je plasirano mnogo proizvoda, zahtevaju ozbiljnu promociju kako bi naša vina došla do izražaja. Imamo vredne ljude koji su svoj trud i rad investirali u proizvodnju vina vrhunskog kvaliteta. Država će pomoći da proizvodnju pojačaju i plasiraju. U Nacionalnom investicionom planu predviđena su sredstva za razvoj vinarstva i vinogradarstva. Sredstva će biti izdvojena i za razvoj infrastrukture, puteva i objekata koji su u funkciji ove dve delatnosti. Razmatraćemo i mogućnosti administrativnih rasterećenja, transparentnijih uslova prodaje na tržištu i drugih olakšica kako bi pomogli brži razvoj vinske industrije - rekao je Vučić.

ŠTITEĆI UBICU SRBA, PLJUNULI STE NA SVOJ OBRAZ! Pljušte osude za sraman potez Makedonaca

DAČIĆ JUTROS KONAČNO SAOPŠTIO SRBIJI "Džon Bolton mi je otvoreno rekao šta će biti sa Kosovom!", usledio ŠOK u emisiji! - Dve države ZAMRZLE PRIZNANJE!

PACOLI NEMA NI STIDA NI SRAMA! Optužio Srbe za napad na konzulat Prištine u Kopenhagenu

BONUS VIDEO: Snimak autoputa Miloš Veliki dronom

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi