PO MILION DINARA BESPOVRATNIH SREDSTAVA! Prijave na konkurs do 15. novembra! Građani Srbije, pripremite dokumenta i iskoristite svoje pravo!

Moguće je aplicirati samo sa jednom prijavom

Zemun Zemunski kej šetnja
Setnja, Foto: Alo!/Dejan Briza

Pokrajinski Zavod za ravnopravnost polova raspisao je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom.

MENADŽERKA NINA OBJAVILA CIFRE! Crnogorci na ovome zarađuju milione! Turista sve više, a zbog jedne stavke zarade pravo bogatstvo!

Na konkurs mogu da se prijave supružnici i vanbračni partneri sa prebivalištem na teritoriji AP Vojvodine, koji nemaju stambeni prostor u vlasništvu, odnosno suvlasništvu.

Iz Nemačke stižu reči zbog kojih Albanci besne: Ponosni smo na povlačenje priznanja lažne države!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 15.10.2019. 07:23 Prijateljska poseta Hampela iz AFN Albanci, Priština, Foto: Tanjug/Predsedništvo Šef spoljnopotickog odbora Alternative za Nemačku AFN u Bundestagu Armin Paulus Hampel izjavio je večeras u Beogradu da je ponosan na vlasti u Srbiji koje su uspela da čak 13 država povuče priznanje protiv zakonite nezavisnosti Kosova, ali i na činjenicu da su danas uz Srbiju i nobelovci.

Pod seoskim kućama smatraju se nepokretnosti koje se nalaze u selima izvan gradskih i opštinskih sedišta i prigradskih naselja, navodi se u konkursnoj dokumentaciji.

Ukupna sredstva koja se dodeljuju po ovom konkursu iznose 20.000.000 dinara.

POJAČANE KONTROLE ŠIROM ZEMLJE! Srbi, ukoliko se bavite ovim biznisom, a budete uhvaćeni u prekršaju - suočićete se sa kaznom od 2 miliona dinara!

Moguće je aplicirati samo sa jednom prijavom, a visina dodeljenih sredstava ne može biti veća od 1.000.000 dinara.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi