Albanci, Priština
Tanjug/Predsedništvo
Albanci, Priština

Tanjug/Predsedništvo

Albanci, Priština, Foto: Tanjug/Predsedništvo

Šef spoljnopolitičkog odbora Alternative za Nemačku AFN u Bundestagu Armin Paulus Hampel izjavio je večeras u Beogradu da je ponosan na vlasti u Srbiji koje su uspela da čak 13 država povuče priznanje protivzakonite nezavisnosti Kosova, ali i na činjenicu da su danas uz Srbiju i nobelovci.

SVI DRHTE ZBOG TRAMPOVOG SPECIJALCA! Od njegovog dolaska svi strepeli, a sada je poslao poruku koje se Kosovo najviše plašilo

- Ostajemo kao stranka i poslanička grupa u Bundestagu pri stavu da je nezavisnost Kosova protivzakonita kao i NATO intervencija - rekao je Hampel nakon razgovora sa potpredsednikom Srpske napredne stranke i direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Ðurićem.

Prištinski lideri otpočeli taktiku! Upotrebiće ono najgore! Zbog Kosova gaze sva pravila - razlog zastrašujući!

AUTOR: Novosti/D.S. DATUM I VREME: 14.10.2019. 10:01 - 14.10.2019. 10:08 Neverovatno! Interpol, Foto: Tanjug Za prijem novih članova, po kojima zemlje koje traže prijem od sada moraju da potvrde da ispunjavaju sve "neophodne uslove državnosti" Svetska policijska organizacija će ove nedelje, tokom koje se održava njena 88.

Hampel, koji je savezni poslanik, izrazio je zadovoljstvo što Srbija danas ima brojne prijatelje.

- Srbija je imala više neprijatelja nego prijatelja, a danas su među prijateljima ne samo mi kao stranka već i nobelovci - rekao je Hampel i dodao da je budućnost Srbije u dobrim rukama i da je garantovana novim snagama.

Marko Đurić

Tanjug/Dimitrije Goll

Marko Đurić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Ðurić je Hampelu i njegovim kolegama zahvalio na podršci po pitanju suvereniteta i brige zbog teškog položaja srpskog naroda i Srpske pravoslavne crkve na Kosovu i Metohiji kao i na principijelnom zalaganju za poštovanje teritorijalne celovitosti međunarodno priznatih zemalja.

- Srbija je zainteresovana za dijalog i unapređenje odnosa sa Nemačkom na sivm poljima, političkom, stranačkom, ekonomskom - rekao je Ðurić.

Srpski narod na KiM gleda kao na svetinju, a SNS posvećuje dodatnu pažnju opstanku srpskog naroda i zato je svaka podrška koja dolazi iz sveta i iz ovako moćne države kao što je Nemačka važna, za Srbiju i srpski narod, rekao je Ðurić.

STAVIO POTPIS I PRESUDIO NAM! Tek se sad saznalo! Koštunica oslobodio najvećeg zločinca iz zatvora! Nastavio da operiše po Srbiji, svi smo u opasnosti!

- Važno nam je da se iz Nemačke čuje drugačiji glas - rekao je Ðurić i dodao da je siguran da je današnji dijalog uvod u produbljivanje saradnje i zajedničko sagaledavanje prilika u ragionu i Evropi.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!