Huawei
Promo
Huawei

Promo

Huawei, Foto: Promo

Pretraga aplikacija

Kada je reč o traženju i preuzimanju aplikacija, proces je veoma jednostavan. Nakon što pristupite pretraživaču, u polje za pretragu je potrebno uneti naziv željene aplikacije. Petal Search objedinjuje različite Apk prodavnice aplikacija, ali naravno i Huawei AppGallery. Zvanična Huawei prodavnica aplikacija poptuno je integrisana u ovaj pretraživač, što znači da će se prilikom pretrage, aplikacije dostupne u AppGallery naći prve na listi rezultata. Nakon što se u pretrazi unese naziv aplikacije, Petal Search će uvek ponuditi više različitih izvora za preuzimanje. Zahvaljujući bezbednosnim i sigurnosnim tehnologijama koje Petal Search koristi, podaci korisnika su bezbedni kao i izvori za preuzimanje aplikacija. Prilikom pretrage, tek nakon što program skenira aplikaciju i njen izvor, i potvrdi da nije maliciozna, ona će biti moguća za preuzimanje.

Huawei

Promo

Huawei, Foto: Promo

Kada je reč o ažuriranju aplikacija preuzetih preko Petal Search pretraživača, dostupna ažuriranja će se pojaviti kada kliknete odeljak Ja (eng. Me) u donjem desnom uglu ekrana. Tada će u polju pod nazivom Preuzimanja (eng. Downloads) stajati broj aplikacija spremnih za ažuriranje, ukoliko ih ima. U svega nekoliko klikova, aplikacije na vašem Huawei telefonu biće ažurirane i spremne za korišćenje.

Find Apps & more

Petal Search dostupan je za preuzimanje preko Huawei AppGallery, pa tako svi korisnici Huawei telefona mogu da ga preuzmu za svega nekoliko treutaka. A na telefonima Huawei P40 serije ovaj inovativni pretraživač nalazi preinstaliran kao vidžet pod nazivom Find Apps & more. Na taj način, korisnicima je omogućena još brža i jednostavnija pretraga, direktno sa početnog ekrana telefona.

Huawei

Promo

Huawei, Foto: Promo

Pokrenut Petal Search pretraživačem, Find Apps & more vidžet za pretraživanje aplikacija nudi alternativno iskustvo pretraživanja koje locira i objedinjuje informacije, pružajući najtačnije i najrelevantnije rezultate za svakog korisnika, kako bi se omogućila potpuno personalizovana upotreba pametnog telefona na svakodnevnom nivou.

Novi alat za pretragu, kreiran je u partnerstvu sa globalnim i evropskim liderima pretraživača kako bi Huawei korisnicima ponudio inovativno i raznoliko iskustvo pretraživanja. Uživajte u bezbednom preuzimanju svih željenih aplikacija na HMS telefone uz AppGallery i Petal Search!