ELEKTROPRIVREDA SRBIJE IZDALA HITNO SAOPŠTENJE Ovo morate da uradite najkasnije do 1. aprila

Informacije za sve korisnike

Struja
Struja, Foto: Dejan Briza

"Elektroprivreda Srbije" je saopštila da će u toku vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite.

Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlje građana "Elektroprivreda Srbije" moli sve kupce da zaključno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte, saopštio je EPS.

Pored toga, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem mejla slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na meil drese prema lokaciji brojila.

Struja brojilo
Struja brojilo, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Adrese za distributivna područja su: područje Beograda je info.centar@epsdistribucija.rs, za područje Vojvodine prijavastanja.ev@eps.rs, za područje Kraljeva prijavastanja.kv@eps.rs, za područje Kragujevca prijava.stanja.kg@eps.rs i za područje Niša stanja.jugoistok@eps.rs.

U saopštenju se ističe da EPS kao društveno odgovorna kompanija moli kupce da iskoriste ovu mogućnost i jave očitano stanje brojila čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa.

"Apelujemo na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja korona virusa. Sve aktivnosti Elektroprivrede Srbije usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane Srbije", navodi se u saopštenju.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Igor Zoraja
  01/04/2020 - 17:47
  Da li to znaci da ce racun biti umanjen za iznos koji placamo za citanje brojila?
 • Korisnik: Milan
  01/04/2020 - 14:43
  Poslao sam mail, povratne informacije nema. Zvao sam telefonom radi provere, zvoni, ali se niko ne javlja (ED Kragujevac, JUGOISTOK Niš). Koliki popust na račun ću imati, ako ipak "priznaju" da sam poslao stanje? To bi možda bilo interesantno i za ubuduće? Predlog za EPS: izmenite aplikaciju za "Uvid u račun domaćinstva" i unesite polja za samoočitavanje, gde vrednosti mogu da se unesu do određenog roka. Jasno, popust za samoočitavanje se podrazumeva. Kako se toga niko do sada nije setio?
 • Korisnik: Penzioner
  30/03/2020 - 20:47
  Neka popišu upravnici zgrada, što takve stvari tražite od gradjana pobogu!!!
 • Korisnik: goran
  30/03/2020 - 20:44
  kako će samci stariji od 65 godina očitati brojila koja su instalirana na ulici?
 • Korisnik: alo bre
  30/03/2020 - 20:40
  a šta ako ne istaknem
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi