Plaža, more, leto, turisti
Alo! I. M.
Plaža, more, leto, turisti

Alo! I. M.

Plaža, more, leto, turisti, Foto: Alo! I. M.

Turisti su sve više zainteresovani da svoj odmor provedu u Crnoj Gori.

Crna Gora beleži uspešnu turističku godinu, naročito u pogledu ostvarenih prihoda od turizma, saopštila je Nacionalna Turistička Organizacija Crne Gore (NTO).

Infekcija se strahovitom brzinom širi! Građani se javljaju hitnim službama! Ne znaju šta se dešava!

AUTOR: Blic/D.S. DATUM I VREME: 14.10.2019. 07:36 Budite na oprezu! Bolnica, Foto: Alo!/Vladimir Marković U toku je doba godine kada na skoro svakom koraku srećemo osobe koje kijaju i kašlju, te samim tim rizikujemo da se prehladimo. Nagle promene temperature, manjak sna i nepravilna ishrana, uz kontakt sa bolesnim osobama, vrlo lako mogu da izazovu pad imuniteta i prehlade.

Kako je istakla menadžerka za odnose s javnošću NTO Nina Vukčević, samo od boravišne takse u delu koji pripada budžetu Crne Gore i lokalnim turističkim organizacijama, zaključno sa 10. oktobrom naplaćeno je oko 8,8 miliona evra, odnosno 1,6 miliona evra više u odnosu na prethodnu godinu.

- Pored finansijskih pokazatelja na kojima i temeljimo uspeh ovogodišnje turističke sezone, od početka godine u kontinuitetu beležimo i rast fizičkih pokazatelja. Turisti su sve više zainteresovani da svoj odmor provedu u Crnoj Gori van glavne turističke sezone što potvrđuje i podatak da je na današnji dan, prema podacima lokalnih turističkih organizacija, u Crnoj Gori evidentirano gotovo 33.000 turista odnosno 11.000 turista više u odnosu na uporedni podatak prethodne godine - navela je Vukčević.

Pročitajte još:

O dobroj podsezoni govori i podatak da sve primorske opstine beleže dvocifrene stope rasta, dodala je.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Komentari (1)

Vaske

15.10.2019 07:36

Od koga ili čega rast, pa ni u sezoni nije bilo nikoga, a priča o post sezoni, ako ne veruje neka prošeta plažama Crne Gore, razočaraće se.