Svađa
Printscreen
Svađa

Printscreen

Svađa, Foto: Printscreen

Seksolog Marić je u jednom trenutku rekao "kako žene u 50. godini ne služe ničemu".

Na početku je dr Marić ispričao poprilično skandalozan vic o veličini muškog i ženskog polnog organa, na šta se doktorka Macura se nije smejala.

"Gde me pozvaste u ovu emisiju. To je glupo pitanje kako ja proveravam muškarce", šokirana je bila doktorka.

Kada je Marić rekao da muškarci ne žele da se ožene lepim devojkama, pre svega zato što se boje da ostanu bez nje jer će uvek da naiđe neko mlađi, lepši, pametniji, Macura ga je prekinula: "Pa vi govorite kao da ste iz srednjeg veka".

Svađa

Printscreen

Svađa, Foto: Printscreen

"Ljudi se ne biraju po lepoti. Muška i ženska lepota su neuporedive, može nam muškarac biti tako zanimljiv sa nekim detaljem, sa glasom, pokretima, sa stavom. Ja volim pametne muškarce", objasnila je Macura.

"ODOŠE MASONI U P*ČKU MATERINU" Tito se sreo sa osnivačem CIA preko kanala slobodnih zidara! Isplivale najstrože čuvane tajne Brozovog režima - sad je sve jasno!

"Kad vidite lepog lepog muškarca sa ružnjivom ženom, objašnjenje je otkuda vi znate šta mu ona sve radi u krevetu i kakva je majstorica", rekao je Marić, ali mu je Macura odbrusila: "Ma hajdete molim Vas, a lepe žene ne rade to?!"

"Ona mora da nadoknadi to što je ružnjikava, dok se ove lepe ne moraju truditi, one su narcisiodne, ove druge moraju nešto da znaju kako bi zadržale uz sebe".

Svađa

Printscreen

Svađa, Foto: Printscreen

"Smešno je kada vidite tata u 50", rekla je Macura, a onda se Marić nadovezao: "Smešno je jer ženama otkucava biološki sat i posle 50. godine ste ništa".

"Muškarcima sa 50 radi prostata", nastavila je Nada, a Jovan je na to rekao da je genijima kao što su Betoven i Mocart, otac imao u proseku 50 godina.

"Umesto da ženite i udajete, vi treba da pravite decu, ma daj, molim Vas", bila je baš iznervirana Macura i morala je da “spusti” Marića.

Komentari (1)

Terapija

15.05.2019 12:15

Nesto prizemnije u banalnije odavno nisam cuo. Interesantno je da se ovo dvoje u zadnje vreme pojavljuje u paru, a po tome kako ona sexelenciju gleda, moguce je da su u nekoj kombinaciji. A kao eto nisu, pa sede na TV koju oboje mnogo vole i prosipaju kojestarije. Da se Vlasi ne dosete.