MINISTARSTVO UPRAVO ZABRANILO RAD ORDINACIJI! Žena preminula od totalne anestezije, oni nisu imali dozvolu za rad!

Ministarstvo zdravlja će izdati rešenje o zabrani rada ordinaciji "Dr Nestorov" u kojoj je 72-godišnja pacijentkinja preminula u toku kolonoskopije, tokom koje je bila podvrgnuta opštoj anesteziji.

smrt, bolnica, lekar, doktori
smrt, bolnica, lekar, doktori, Foto: Shutterstock, ilustracija

Ispostavilo se da ova ordinacija uopšte nije imala dozvolu kojom bi im bilo dozvoljeno da pacijente podvrgavaju totalnoj anesteziji. Ipak, lekari su 72-godišnjakinju uspavali, a ona se više nije probudila, a njeno telo poslato je na obdukciju koja će razjasniti tačan uzrok smrti.

Otkriveni detalji iznenadne smrti pacijentkinje!

AUTOR: Alo.rs/Blic/I.L. DATUM I VREME: 16.10.2019. 14:48 Obavešteno i Ministarstvo zdravlja! smrt, bolnica, lekar, doktori, Foto: Shutterstock, ilustracija Privatna ordinacija iz Beograda, u kojoj je preminula 72-godišnja pacijentkinja nakon što je podvrgnuta opštoj anesteziji iz koje se nije probudila, uopšte nije imala dozvolu za bilo koje tretmane koji podrazumevaju opštu anesteziju.

O tragičnom slučaju obavešteno je i Ministarstvo zdravlja, koje je, kako su nam danas ranije rekli, uputilo inspekciju na teren.

- Uputili smo inspekciju na teren da se utvrde sve okolnosti pod kojima je doslo do nemilog događaja - rečeno je  danas ranije u Ministarstvu zdravlja.

 BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi