PRIVATNA ORDINACIJA NIJE IMALA DOZVOLU! Otkriveni detalji iznenadne smrti pacijentkinje!

Obavešteno i Ministarstvo zdravlja!

smrt, bolnica, lekar, doktori
smrt, bolnica, lekar, doktori, Foto: Shutterstock, ilustracija

Privatna ordinacija iz Beograda, u kojoj je preminula 72-godišnja pacijentkinja nakon što je podvrgnuta opštoj anesteziji iz koje se nije probudila, uopšte nije imala dozvolu za bilo koje tretmane koji podrazumevaju opštu anesteziju.

Prema našim informacijama, ova ordinacija uopšte nije imala zakonsko rešenje kojim bi im bilo dozvoljeno da pacijente podvrgavaju tretmanima pod opštom anestezijom.

DOSTAVLJENE SU NAM FOTOGRAFIJE! Policija uletela čoveku u kuću, krenula da operiše po prostorijama i onda ugledala SAM UŽAS! (FOTO)

Međutim, kolonoskopija pacijentkinje rađena je pod opštom anestezijom. Prema informacijama do kojih je došao "Blic", preminula žena je bila paraplegičar.

O tragičnom slučaju obavešteno je i Ministarstvo zdravlja, koje je, kako su nam rekli, uputilo inspekciju na teren.

- Uputili smo inspekciju na teren da se utvrde sve okolnosti pod kojima je doslo do nemilog događaja - rečeno je za “Blic” u Ministarstvu zdravlja. Oni još dodaju da će javnost o svemu biti blagovremeno obaveštena.

Podsećanja radi, D. B. stara 72 godine primljena je u privatnu ordinaciju na Voždovcu juče kako bi uradila rutinski pregled. Međutim, nakon što joj je ubrizgana opšta anestezija, nesrećna žena se više nije probudila.

Bonus video: Anketa: Šta građani misle o protestu taksista

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi