Žena preminula od totalne anestezije, oni nisu imali dozvolu za rad!

Blic.rs/Alo.rs/M.Č. | vesti 2019-10-16 16:40:44 2019-10-16 16:40:44

Ministarstvo zdravlja će izdati rešenje o zabrani rada ordinaciji "Dr Nestorov" u kojoj je 72-godišnja pacijentkinja preminula u toku kolonoskopije, tokom koje je bila podvrgnuta opštoj anesteziji.

Shutterstock, ilustracija

Ispostavilo se da ova ordinacija uopšte nije imala dozvolu kojom bi im bilo dozvoljeno da pacijente podvrgavaju totalnoj anesteziji. Ipak, lekari su 72-godišnjakinju uspavali, a ona se više nije probudila, a njeno telo poslato je na obdukciju koja će razjasniti tačan uzrok smrti.

Otkriveni detalji iznenadne smrti pacijentkinje!

AUTOR: Alo.rs/Blic/I.L. DATUM I VREME: 16.10.2019. 14:48 Obavešteno i Ministarstvo zdravlja! smrt, bolnica, lekar, doktori, Foto: Shutterstock, ilustracija Privatna ordinacija iz Beograda, u kojoj je preminula 72-godišnja pacijentkinja nakon što je podvrgnuta opštoj anesteziji iz koje se nije probudila, uopšte nije imala dozvolu za bilo koje tretmane koji podrazumevaju opštu anesteziju.

O tragičnom slučaju obavešteno je i Ministarstvo zdravlja, koje je, kako su nam danas ranije rekli, uputilo inspekciju na teren.

- Uputili smo inspekciju na teren da se utvrde sve okolnosti pod kojima je doslo do nemilog događaja - rečeno je  danas ranije u Ministarstvu zdravlja.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ

 

Expand player
Pogledajte više