Žena koja krade cveće
Alo.rs
Žena koja krade cveće

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Klupko o mističnoj ženi koja je iz hodnika zgrade na Bulevaru Zorana Đinđića 106 krala cveće, počelo je da se odmotava!

Od doktorke Maje Bjelice, kojoj su ukradene ove četiri biljke, dobili smo nove fotografije na kojima se vidi kako je plavokosa vremešna žena u svetlosivoj jakni i patikama, te ljubičastoj marami i pantalonama, po četvrti put ušla u hodnik zgrade i iz saksije pored stomatološke ordinacije vešto iščupala zamiju.

Žena koja je krala imala je hirušku masku na sebi, ali se jasno vidi da je reč o istoj osobi sa video snimka nastalog u jesen 2019. godine. Uz to je masku prilikom prilaska saksiji spustila, pa joj se lice jasno vidi.

-Da, to je ta, ista ta kradljivica mog cveća - uzviknula je Maja Bjelica.

 

Preporučujemo još:

 

Juče je Alo.rs podsetio da zamija prema feng šui filozofiji aktivira polje sreće i novca i upija negativnu energiju, a sada možemo konstatovati i šta je možda izmalerisalo kradljivicu u akciji. Naime, na sebi je imala ljubičastu maramu, bluzi i pantalone, a poznato je da ta boja donosi maler. Mnogi poslovni ljudi, a posebno umetnici, pre svega glumci i operski pevači, otvoreno priznaju da zato nikada ne nose ljubičasto.

Maja Bjelica

privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

 

I ovaj put kradljivica je sačekala da se u hodniku zgrade ugase neonke, ali se na snimku upalilo ultravioletno svetlo, pa se može reći da je ova akcija dobila poseban "ljubičasti sjaj".

Doktorka stomatologije Maja Bjelica posadila je cveće u hodniku zgrade kako bi oplemenila prostor ispred svoje ordinacije.

-Cena jedne zamije je 2.000 dinara, što znači da sam oštećena za 8.000 dinara, rekla je juče Bjelica i dodala da više neće saditi to cveće, a umesto tog sada raste otrovna difenbahija koja po verovaju donosi zlo i nesreću.

-Dođi mistična "gospođo" i ukradi i ovu difenbahiju, ali znaj da je otrovna, kroz smeh poručuje Maja Bjelica.

Maja Bjelica

privatna arhiva

Maja Bjelica, Foto: privatna arhiva

 

 

Pročitajte i:

 

 

biljka zamija

Alo.rs/V.Đ.

Foto: Alo.rs/V.Đ.