Željko Ražnatović Arkan
EPA
Željko Ražnatović Arkan

EPA

Željko Ražnatović Arkan, Foto: EPA

Mihajlo Mile Ulemek, nekadašnji pukovnik Srpske dobrovoljačke garde bio je blizak prijatelj i ratni drug Željka Ražnatovića Arkana i služio je u “Tigrovima” kao pukovnik, da bi se posle rata sa Arkanom čak i okumio.

Pročitajte još:

Dobri poznavaoci njegovog lika i dela navode da je stric Milorada Ulemeka Legije jednom prilikom Legiju upozorio da je on za DB samo potrošna roba i da ne treba da se oslanja na njih.

 

Milorad Ulemek Legija

EPA

Milorad Ulemek Legija, Foto: EPA

Interesantna priča o Arkanu je objavljena u grupi "Legende devedesetih" na Fejsbuku, a ispričao ju je upravo Mihajlo Mile Ulemek. Prenosimo vam je u celosti:

- Željko je poštovao žene i pred njim nisi smeo ništa loše da kažeš. Jednom u kasarnu došla neka, letnje doba, a ona u dugim rukavima. Ja je pitam je l' joj zima, kaže nije. Kažem ja: Pa zavrni te rukave, a ona sva izbodena, mater joj j*bem! Ja joj kažem šta ti je to? Kaže: Ali ja sam se skinula. S čega si se skinula, s k*rca?!

Procurili tajni podaci u programu uživo! Građani netremice slušali kako je Broz za dlaku izbegao smrt!

AUTOR: Happy TV/Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 23.08.2019. 15:16 - 23.08.2019. 15:28 Neverovatno! Joška Broz, Foto: Printscreen/Happy TV * Joška Broz, unuk nekadašnjeg doživotnog predsednika SFRJ Josipa Broza Tita bio je gost u emisiji "Dobro jutro Srbijo" * Staljin je pokušao da ubije Tita čak 22 puta * Najpoznatiji je, navodno, pokušaj trovanja od strane ruskih lekara koji su bili poslati u SFRJ Joška Broz, unuk nekadašnjeg doživotnog predsednika SFRJ Josipa Broza Tita bio je gost u emisiji "Dobro jutro Srbijo" kod Vanje Bulića i Jelene Popivode.

- Željko dotrčava, kaže: Šta je bilo pukovniče?! Kažem ja: Ma ova k*rvetina... Kaže on: Kakva k*rvetina, kako to razgovaraš sa jednom damom... Ma kakva dama, ovo krmača i pokažem mu ruke kakve su joj. On njoj nije rekao nijednu ružnu reč iako je video kakva je, samo je rekao: Na kapiju... Iako je video da je drogoš, nije dozvoljavao da se vređa.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!