Jaguar
Alo.rs
Jaguar

Alo.rs

Jaguar , Foto: Alo.rs

 

Da se nezgode dešavaju i to baš onda kada mislimo da to nama ne može da se desi, dokaz je ovaj slučaj.

Pročitajte još:

 

Naime, u smeru ka Brankovom mostu, neposredno pored Ušća zaštitna ograda između traka završila je na desnoj strani automobila i time nanela veliku novčanu šteštu s tim da i sam automobil vredi više desetina hiljada evra. 

Da stvar bude još gora, ubrzo je došlo do velikog zastoja saobraćaja jer je jedna traka u ovoj ulici već zatvorena zbog radova.

Jede burek, pije pivo, nedeljom redovan u kafani. Upoznajte Stepana (105), srpskog starinu koji ima dobar savet za sve nas!

AUTOR: Alo/Informer/V.M. DATUM I VREME: 28.10.2019. 08:56 Svaka mu čast na disciplinovanosti. Stepan Dobricanović, Foto: Youtube/Printscreen * Da nije tako teško doživeti stotu svedoči najstariji žitelj Borskog okruga Stepan Dobricanović (105) * Nije mu strano da pojede burek i popije pivo * Za dugovečnost je ipak zahvalan životu bez poroka Rođen je s početka Prvog svetskog rata.

Da li nemarnost radnika ili neka viša sila, jedno je sigurno, ovo može da se dogodi svakom od vozača koji svakodnevno prolaze ovom ulicaom, pa se vozačima savetuje oprez.

BONUS VIDEO: Govor predsednika Vučića na vojnom aerodromu