ISPOVEST STUDENTKINJE IZ BEOGRADA KOJA OBOŽAVA SVOJ BIZARNI POSAO Zaradim i do 3.000 dolara ložeći strance! Oblačim se po poslednjoj modi, a svojim izgledom ih raspaljujem!

Širom Srbije cveta sajber modeling. Minimalna zarada devojaka koje su spremne da se putem video-poziva skidaju, samozadovoljavaju ili pak samo pričaju sa usamljenim muškarcima iz inostranstva iznosi 500 dolara, a ako se radi osam sati, mesečno se može inkasirati i 3.000 dolara.

Telefoniranje
Telefoniranje, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Radno vreme je, kako objašnjava jedna od njih, fleksibilno, izgled nije presudan, može se raditi i od kuće, a priliku da više zarade imaju devojke koje znaju dobro engleski.

Četrdeset devojaka radi u smenama!

Ž. P. za „Alo!“ objašnjava da u agenciji u kojoj je zaposlena trenutno radi četrdeset devojka u dva studija.

- Radimo u smenama i svakodnevno nam se pridružuju nove devojke. Ovaj posao je zaista postao hit u Beogradu - kaže Ž. P.

U Beogradu i ostalim gradovima postoji nekoliko agencija koje već izvesno vreme regrutuju sajber manekenke.

Jedna od njih je i Ž. P. (20), studentkinja prava iz Beograda, koja za “Alo!” objašnjava da joj je ovaj posao omogućio da se oblači po poslednjoj modi, letuje i zimuje u luksuznim hotelima, ali i finansijski pomaže porodici, a da ipak da ne daje svoje telo u ruke onome kome ne želi, već da samo svojim izgledom i glasom raspaljuje fantazije muškaraca.

DROBNJAK UPRAVO SAOPŠTIO! Povećava se ograničenje brzine na svim auto-putevima u Srbiji!

FENOMENALNE VESTI! Buduće majke neće još dugo primati 100.000 dinara! Suma će biti mnogo, mnogo veća!

BORA ČORBA OTKRIO ZAŠTO SE DEPARDJE PRODAO ŠIPTARIMA "Patološki mrzi Emira Kusturicu, pa samim tim i sve Srbe! Žerar je poznat kao čovek koji ne može da kontroliše sopstvena go*na!"

Širom Srbije cveta sajber modeling
Širom Srbije cveta sajber modeling, Foto: shutterstock

- Zaposlila sam se prošlog leta, ali sam prvo bila na probnom radu. Devojke u agenciji podeljene su u nekoliko sektora. Neke samo pričaju s klijentima, neke se skidaju, a postoje i one koje se samozadovoljavaju dok ih klijent posmatra. Uglavnom se skidaju devojke koje ne znaju engleski jezik i one koje vole dobro da se zabave - kaže ona i dodaje da su njeni klijenti mahom Amerikanci, Šveđani i Australijanci, koji su uspešni poslovni ljudi.

LJUPKA JANIĆ JE ZAVRŠILA EKONOMIJU, A ONDA REŠILA DA POČNE ŽIVOT OD NULE! Odložila je diplomu u vitrinu i pokrenula svoj biznis! Njen recept za uspeh bi svako od nas trebalo da sledi (FOTO)

RODITELJI POZVANI DA SE PRIJAVE! U pitanju je stalna novčana pomoć, javite se odmah!

 

DANAS JE MITROVDAN! Večeras obavezno spavajte kod svoje kuće, a žene ne treba da diraju tri stvari!

Oglasi puni poslova za sajber manekenke

Letimičnim pregledom oglasa za posao u Srbiji može se primetiti da u našoj zemlji vlada ogromna potražnja za sajber manekenkama. Osim u Beogradu, one se traže i u Subotici, Nišu i Čačku. - Potrebne punoletne osobe ženskog pola za rad na inostranom sajtu za upoznavanje. Mesečni prihod od 500 do 3.000 dolara, mogućnost isplate svake nedelje. Radno vreme četiri i osam sati. Posao se radi isključivo od kuće putem interneta, uz mogućnost obavljanja istog i u inostranstvu. Fizički izgled nije od presudnog značaja za posao. Privatnost zagarantovana, uz mogućnost neprikazivanja lica pred kamerom - stoji u jednoj u moru ovakvih ponuda za posao.

- To su mahom advokati, menadžeri, direktori velikih firmi, koji su zbog silnog posla usamljeni, a ne neki bolesnici, kako uglavnom ljudi misle. Jednom me je čak zvala i žena jednog klijenta da proveri zašto im je stigao tako veliki račun za telefon - ističe ova dvadesetogodišnjakinja.

Zarada od prodaje fantazija, kako objašnjava Ž. P., u današnje vreme je mnogim devojkama primamljiva jer većina njih pre nego što se upusti u ovakav posao radi po trafikama ili supermarketima za 30.000 dinara.

- Pre nego što sam počela da zarađujem preko interneta, radila sam po 10 sati za minimalac, sada ako radim malo više od osam sati dnevno, mogu da zaradim i 3.000 dolara mesečno. Stalno se trudim se da budem sve bolja i bolja, te da zadržim klijenta što duže na vezi, pošto tako više zarađujem - kaže naša sagovornica.

Psiholog: Reč je o kozmetičkoj prostituciji

Psiholog prof. dr Radomir Čolaković za „Alo!“ objašnjava da je sjaber modeling vrlo opasan posao koji nije lako napustiti.

- Prostitucija u kojoj se neposredno prodaje telo čistija je od ove kozmetičke. Siguran sam da će se devojke koje se bave ovim poslom kajati, a ako pokušaju da se izvuku iz te priče, uslediće kazna poslodavca. One moraju biti svesne da pružaju seksualne usluge, budući da se njima javljaju osobe koje zbog nečega ne mogu da realizuju svoje seksualne potrebe - kaže Čolaković.

Bonus video

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi