Beograd, građani, ljudi, šetnja
Tanjug/Filip Krainčanić
Beograd, građani, ljudi, šetnja

Tanjug/Filip Krainčanić

Beograd, građani, ljudi, šetnja, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Vreme narednih dana će biti sve samo ne očekivano za ovo doba godine! Navikli smo da za Svetog Nikolu već uveliko pada sneg, a ove godine nas čeka pravo proleće!

U Beogradu u petak nakon oblačnog jutra, uz manje uslove za slabu kišu, tokom dana smanjenje oblačnosti, pa se sredinom dana očekuje i pretežno sunčano.

U toku večeri i noći novo jače naoblačenje. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar, krajem dana u pojačanju i biće jak. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 12°C.

U Srbiji u subotu oblačno sa slabom kišom, u planinskim predelima sa susnežicom i snegom. Krajem dana i tokom večeri očekuje se razvedravanje. Vetar u skretanjun na severozapadni. Maksimalna temperatura od 6 do 10°C.

prognoza, toplo

Printskrin

prognoza, toplo, Foto: Printskrin

U nedelju nakon vedrog i hladnog, ponegde i maglovitog jutra, tokom dana sunčano, a maksimalna temperatura u većini predela biće oko 10°C. Početkom sledeće sedmice pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine, a maksimalna temperatura biće ponegde i preko 15°C.

Sredinom sledeće sedmice biće umereno oblačno.

U Beogradu u subotu oblačno sa slabom kišom. Krajem dana i tokom večeri očekuje se razvedravanje. Vetar u skretanjun na severozapadni. Maksimalna temperatura 7°C. U nedelju nakon vedrog i hladnog, u delovima grada i maglovitog jutra, tokom dana sunčano, a maksimalna temperatura u većini predela biće oko 10°C.

prognoza, toplo

Printskrin

prognoza, toplo, Foto: Printskrin

 

Početkom sledeće sedmice pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine, a maksimalna temperatura biće ponegde i oko 15°C. Sredinom sledeće sedmice biće umereno oblačno.