PRISUTNI IZNENAĐENO GLEDALI Vučić seo u oldtajmer, za njim je u takva ista kola sela Ana Brnabić i odmah poručila vozaču: "Pratite onaj auto" (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas otvaranju Galerije Beograd u okviru Beograda na vodi, koja će biti najveći tržni centar u regionu.

Izvanredan i po svemu jedinstven tržni centar Galerija Beograd, danas je zvanično krenuo sa radom.

Veliki broj novinara izveštavao je o ovom bitnom danu, budući da će šoping mol zaposliti oko 5.000 ljudi.

Predsednik je oduševljeno zagledao svaku radnju, enterijer same građevine, hodajući kroz njega, a onda je u jednom momentu, na iznenađenje novinara i svih prisutnih, seo u retro automobil i obilazak nastavio vozeći se kroz građevinu.

Tržni centar
Vozači u kostimima docekali su svoje klijente, Foto: Alo.rs/M.Š.

Za volanom ga je dočekao vozač obučen u stilu 40-ih, baš kao u crno-belim detektivskim filmovima.

Da stvar bude još zanimljivija Vučić nije bio jedini koji je obilazak nastavio na četiri točka.

Za njim je, kao u nekom akcionom filmu, u takva ista kola sela Ana Brnabić, premijerka, dok je do nje seo Siniša Mali, ministar finansija.

Brnabić je, čim je zatvorila vrata, vozaču kroz šalu poručila: "Pratite onaj auto", na šta su se svo troje u kolima nasmejali.

Ana Brnabić i Siniša Mali
Ana Brnabić i Siniša Mali, Foto: Alo.rs/M.Š.

Ovu neobičnu vožnju u ogromnom centru, u trku su pratili novinari, sa kamerama u rukama.

Kada se vožnja završila Vučić i ostali su se pokretnim stepenicima uputili prema mestu, odakle je počelo obraćanje javnosti vezano za sve pojedinosti ovog objekta.

- Napravili smo najlepšu promenadu u celoj Evropi, sa najviše zelenila, sa izlaskom na jednu od najlepših evropskih reka. Napraviil smo nekoliko fascinantnih zgrada, nekoliko bulevara, kao da nisu u Beogradu napravljeni. Ovde će da radi skoro 5.000 ljudi, kada svi lokali budu puni. Na ovom objektu radilo je svakodnevno 1.100 ljudi, toliko porodica je živelo od toga - rekao je predsednik Aleksandar Vučić i dodao da će ovaj projekat doprinositi BDP-u zemlje sa 0,3 odsto i imati značaj uticaj na ekonomiju.

Aleksandar Vučić
Trenutak kada je Aleksandar Vučić primio tuznu vest, Foto: Alo.rs/M.Š.

Nažalost senu tuge na lice predsednika bacila je informacija koju je saznao tokom svog izlaganja, a to je ves o smrti Amfilohija.

On je u trenutku rekao da se nada da vest koju je čuo nije istinita, iako ona nažalost jeste.

Podsetimo na to da je ovo ubedljivo najveći tržni centar u regionu pošto ima 300.000 kvadratnih metara ukupne površine, 93.000 kvadrata prostora za izdavanje i 3.600 parking mesta.

Povezane vesti

 • Korisnik: Natasa81
  31/10/2020 - 11:02
  Velika atrakcija koja ce privuci mnogobrojne turiste iz cele evrope, najveci trzni centar na balkanu!
 • Korisnik: Nora
  30/10/2020 - 23:36
  Bravooooo
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi