Zgrada
Alo!/ Dejan Briza
Zgrada

Alo!/ Dejan Briza

Zgrada, Foto: Alo!/ Dejan Briza

* Kada proslavljaju rođendane, slave, stanari će komšijama morati da najave dva dana unapred

* Moraće i da utišaju muziku 1 sat posle ponoći

* Ova odluka je usvojena juče

Odbornici Skupštine grada Beograda usvojili su juče novu odluku o kućnom redu. Tako će Beograđani ubuduće morati da poštuju novo vreme kućnog mira radnim danima od 16 do 18 sati i od 22 do 7 sati narednog dana.

 

Za vikend će stanari zgrade moći da odmaraju bez buke u periodu od 14 do 18 sati i od 22 do 8 sati subotom i do 10 sati nedeljom.

Zgrada

Alo!/ Masanori Jošida

Zgrada, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Ipak, kada proslavljaju rođendane, slave, stanari će komšijama morati da najave dva dana unapred, ali će morati da utišaju muziku 1 sat posle ponoći.

 

Osim toga, usvojena izmena odluka o bespovratnom sufinansiranju investicionog održavanju stambenih zgrada kojim će se omogućiti da opstine finansiranju radove na zgradi po konkursu do 90 odsto od visine troškova radova.

Bonus video

 

Komentari (3)

Goran

13.11.2019 08:04

Kakva su pravila za dzukele koje drze po stanovima?

Ja

13.11.2019 08:21

To je kućni red u stambenim zgradama. A šta je sa stambenim naseljima gde su porodične kuće? Tu izgleda može da radi ko šta hoće...

Jaca

13.11.2019 16:04

To kod nas ne vazi. Ja iznad imam skotove koji ne postuju nikog. Ali zivim privatno pa moram da trpim skotove, koji na sve to imaju sina nasilnika. Uzas. Lupaju citav dan, bebu ne mogu da uspavam, pustim crtani da slusa, i tako zaspi.