Beograd na vodi
Tanjug/Dimitrije Goll
Hodnik zgrade

Promo

Hodnik zgrade, Foto: Promo

BW Residences, prva stambena zgrada u "Beogradu na vodi" je završena. Do sada smo mogli da je posmatramo samo spolja, prateći njen rast, a danas imamo priliku da zavirimo iza zidova ovog projekta i da vidimo kako izgledaju stanovi u jefnoj od najluksuznijih zgrada prestonice.

Reakcije građana na eksterijer i enterijer zgrade su odlični, ali ipak jedna prostorija u zgradi zadobilaje najviše pažnje. Iako će stanari na raspolaganju imati i bazene, teretanu, kao i pomoć u svakom trenutku za naručivanje taksija, iznajmljivanje automobila, kupovine karata za avion, organizovanja odlazaka u spa, brige oko kućnih ljubimaca, igraonica za decu je prostorija kojom su svi najviše oduševljeni.

Izgleda kao iz bajke, u roze-plavoj nijansi, a plafon podseća na nebo sa oblacima koji su blago spušteni i lampicama u boji.

Igraonica

Promo

Igraonica, Foto: Promo

Podsetimo, izgradnja prve kule je gotova i narednih dana će početi i useljavanje prvih stanara. Ovo je prvi deo projekta koji će na kraju obuhvatati milion kvadrata, sa 6.000 stanova, gde će živeti 14.000 ljudi, dok će 12.000 ljudi raditi u tom delu grada.

Komentari (4)

Mare

13.07.2018 22:41

Srbija se gradi,sazreva,bori za svoje mesto...Ne gleda druge ali i ne vredja svoje komsije.A hrvati....?

Злаја

14.07.2018 08:24

@Mare - Не лупетај "Србендо"!

Teramaja

14.07.2018 08:44

@Mare - Ko to sebi skače u stomak? Šta kažeš ne gleda u druge... A pitaš za Hrvate? A da ovaj Amidžić on je Šapčanin nije Srbin, pa onaj Đuka ni on nije Srbin. A i ti brate živiš na Marsu. Evo mi u Srbiji čekamo da svi vi padnete sa Marsa.

Lilihip

14.07.2018 19:46

@Mare - Srbi RADUJTE SE, NE PLJUJ TE SE! SMEJE VAM SE SVET. Zar ste toliko glupi, pa sve se čita u Reginonu. Ne dozvolite da se brukata da mrzite svoj narod!