Knez Mihailova Beograd
Alo!/Ana Paunković
Knez Mihailova Beograd

Alo!/Ana Paunković

Knez Mihailova Beograd, Foto: Alo!/Ana Paunković

U Beogradu u subotu umereno oblačno i dalje relativno toplo za ovo doba godine sa dužim sunčanim intervalima. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna dnevna 21°C.

Pročitajte još:

 

U Srbiji sutra umereno oblačno, a ponegde će biti uslova i za slabu kišu, uglavnom u toku jutra, a potom u toku noći. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 9 do 13°C, maksimalna dnevna od 16 do 21°C.

Od nedelje u Srbiji oblačno i osetno hladnije, povremeno sa slabom kišom, na višim planinama sa susnežicom i snegom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 10 do 15°C. Početkom i sredinom sledeće promenljivo oblačno, ponegde sa kišom. Maksimalna temperatura biće uglavnom od 11 do 18°C.

 

U subotu iznad većeg dela Evrope biće suvo. Kiša se očekuje u centralnim predelima Evrope, a obilni pljuskovi sa grmljavinom na zapadu i jugozapadu Mediterana. Najhladnije biće u severnim, centralnim i istočnim predelima Evrope sa temperaturom oko 10°C, a najtoplije na jugozapadu Balkanskog poluostrva sa temperaturom do 28°C.