Scena iz autobusu
printscreen/youtube
Scena iz autobusu

printscreen/youtube

Scena iz autobusu , Foto: printscreen/youtube

- U početku se trljao o nju i kod Malog Požarevca sam se razdrala na njega - ispričala nam je Ana

Da gužva u autobusu dobro dođe džeparošima i kojekakvim perverznjacima, pokazuje i video snimljen na liniji 493, iz Beograda za Mladenovac. Devojka je snimila muškarca kako koristi gužvu da bi pipkao jednu od putnica. Kako nam je ispričala Ana, autorka snimka, muškarac je poznat od ranije putnicima na ovoj liniji, ali ga dugo nije bilo. A sve je počelo još kod Autokomande.

Prema njenim rečima, većina putnika je primetila da se on "okomio" na ženu od oko 50 godina, ali niko nije reagovao, svi su se pravili da ne vide. Osim nje, koja je odreagovala izbacivši ga iz autobusa. Ali je prethodno snimila perverznjaka na delu.

- Žena se konstantno pomerala i pokušavala da stavi torbu između njih, ali je on bio uporan i približavao joj se, koliko god se ona pomerala - kaže Ana za Telegraf.rs.

- U početku se trljao o nju, ja sam prvo pomislila kako bus prikoči da je dodiruje, ali kad smo bili na auto-putu na pravcu on se i dalje trljao o nju, pomerao se kao da bus koči, napred-nazad, posle je krenuo rukom gde sam ja snimila i kada smo došli do Malog Požarevca onda sam se razdrala na njega - priča Ana.

Izlazi napolje ili zovem policiju
Prema njenim rečima, pitala je nasrtljivca kako ga nije sramota.

Komentari (1)

Mima

03.03.2020 21:04

Kazne zatvorske sa napornim fizickim radom bi trebalo odmah uvesti za takve idiote