NE MOŽETE NI DA PRETPOSTAVITE U Arkanovoj i Cecinoj kući nalazi se samo jedna slika na kojoj nisu njih dvoje, niti njihova deca! Evo o kome je reč!

Nalazi se u mračnom uglu

Ceca  i Željko Ražnatović
Ceca i Željko Ražnatović, Foto: EPA/Miloš Jelesijević

Kuća koju je sagradio Željko Ražnatović Arkan spada u legendarna obeležja Beograda i još uvek predstavlja jednu veliku tajnu za sve one koje su je videli samo spolja.

Kafe koji se nalazi u prizemlju te kuće je slabo osvetljen i ispunjen odbačenim komadima nameštaja sa ogromnim slikama Arkana i Cece. Tako se po pisanju Newsweeka tu nalaze fotografije Arkana sa maketom fudbalskog stadiona; Arkana u borbenoj uniformi; Ceca na fotografiji gde se vidi kako je opkoračila globus sa mikrfonom u ruci. Tu je i fotografija njih dvoje na venčanju, ali samo jedna fotografija na zidu ne pokazuje ni Cecu ni njenog supruga.

Naime, u jednom mračnom uglu nalazi se uramljena fotografija Radovana Karadžića.

Radovan Karadžić
Radovan Karadžić, Foto: Tanjug/AP

Kuća je bogato opremljena i prostrana. U sobi za primanje posetilaca nalazi se veštački vodopad; u bazenu se nalaze mozajici i plastična palma koje je Ceca specijalno uvezla iz Holandije. Na spratu su sobe za goste i soba za rekreaciju, a na sam vrhu nalazi se toranj sa panoramskim pogledom na Beograd.

Pratite nas na FejsbukuInstagramu

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi