Jovana Đedović
Nestali Srbija
Jovana Đedović

Nestali Srbija

Jovana Đedović, Foto: Nestali Srbija

 

* Jovana metlom pretukla supruga

* Nakon incidenta 15. avgusta sprovedena na lečenje u psihijatrijsku bolnicu, a potom i puštena kući

* Tri dana nije bilo ni traga ni glasa o tome gde se nalazi sve do juče, kada je konačno pronađena!

 

Jovana Đedović (31), koja je sredinom avgusta uhapšena nakon što je metlom pretukla supruga, pa pretila da će s detetom skočiti sa terase, ponovo je u žiži javnosti! Naime, Đedovićeva, koja je nakon incidenta 15. avgusta sprovedena na lečenje u psihijatrijsku bolnicu, a potom i puštena kući, pre nekoliko dana nestala je u centru Beogradu. Ipak, ona je, zahvaljujući brzoj reakciji, juče pronađena živa.

Đedovićeva je nestala 23. avgusta, a kako je bilo navedeno na sajtu Nestali Srbija, reč je o psihički nestabilnoj i agresivnoj osobi koja bi mogla da naudi sebi.

- Tri dana nije bilo ni traga ni glasa o tome gde se nalazi sve do juče, kada je konačno pronađena! Zasad nije poznato šta se tačno desilo i gde je Đedovićeva bila prethodnih dana. Ipak, najbitnije je da je konačno pronađena, s obzirom da se radi o osobi sa psihičkim problemima kojoj je neophodna terapija - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Zbog jedne stvari Jovanin nestanak je posebno alarmantan! Porodica preklinje za pomoć!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 26.08.2019. 09:09 Nestali Srbija moli one koji je vide da je zadrže i odvedu u najbližu policijsku stanicu. Jovana Đedović, Foto: Nestali Srbija * Jovana Đedović je nestala 23.

 

Inače, Đedovićeva se u žiži javnosti našla i sredinom ovog meseca, kada je u porodičnom stanu na Zvezdari nakon svađe fizički nasrnula na svog supruga i nanela mu lakše telesne povrede.

- U toku večeri izbila je svađa između supružnika, nakon čega je izrevoltirana žena zgrabila metlu i njom izudarala supruga Damjana po glavi. Nesrećni čovek je odmah pozvao policiju, a Đedovićeva se u međuvremenu zaključala u kuću sa sedmomesečnom ćerkicom i pretila da će sa njom skočiti sa terase. Ipak, zahvaljujući brzoj reakciji policajaca, ona je ubrzo sprečena u tome i sprovedena u bolnicu - priča sagovornik.

Pročitajte još:

 

Komšije su tada nakon njenog privođenja rekle da je Đedovićeva često pravila skandale po komšiluku.

- Nije bila agresivna prema komšiluku, ali se dešavalo da pravi skandale! Skidala se gola na terasi, igrala, bez obzira da li je neko u dvorištu. Koliko znam, bilo je i ranije prijava zbog nasilja u porodici, ali ne znam šta tačno - ispričale su tada komšije.

Bonus video: Dojava o bombi ispred skupštine Srbije

 

 

Komentari (3)

Jana

27.08.2019 09:01

Zrela je za novu sezonu Parova.

Kata

27.08.2019 10:32

Jos ima i dijete??!! Kuku majko......

Marina

28.08.2019 08:01

Savršen kandidat za Zadrugu