Gračanica
Google street view
Gračanica

Google street view

Gračanica, Foto: Google street view

 

Slučaj je potvrdila majka Milice Petković, Ivana, koja je navela da su maloletna deca nakon što su doživela neprijatnost ostala na ulici usred noći.

Kada su ušli u autobus, vozač ih je bukvalno izbacio, nije hteo da se deca voze tim autobusom. Bila je, kažu, gužva, ali bez obzira na sve, deca su imala karte. Nakon toga je nastavio svojim putem, a deca su ostala na ulici. Ja sam pozvala ćerku i rekla sam joj da ode do agencije „Adio tursa“ i zamoli ženu koja se tamo nalazi, pošto je već prošlo 22 sata, da im nađe neki smeštaj u blizini kako bi prenoćili - kazala je Ivana za RTK2.

POČETAK KRAJA PREGOVORA Italija povlači priznanje Kosova?! U igri još dve zemlje EU, a najnovija izjava iz Brisela - Hladan tuš za Albance! Priština u neverici!

 

U međuvremenu, majka dece je pozvala vozača, koji joj je, kako navodi, uputio niz pogrdnih reči.

- Ovo je ugrožavanje bezbednosti dece, koja su gotovo celu noć provela na ulici prepuštena sama sebi. Pitam se kakav je to čovek kada je mogao da izbaci iz autobusa dva maloletna deteta usred noći i da me izvređa nakon što sam ga pozvala. Obratila sam se i šefu vozača, koji me je uputio na vlasnika, da bi mi on rekao da mogu da putuju sutra, pri tom ne razmišljajući o tome gde će deca prespavati - kazala je Ivana. Firma „Adio turs“ je u vlasništvu kosovskih Albanaca, a osim na Kosovu i Metohiji, ima nekoliko predstavništava u Srbiji.

Komentari (1)

Beba

29.04.2019 14:06

Nikada od njih ljudi, retki su izuzeci...