LAZAR SE PRIJAVIO DA SLUŽI VOJSKU, PA SNIMIO VIDEO U KASARNI Svi su ga napali da nije dostojan svete srpske uniforme koju nosi (VIDEO)

Niko ne kaže da ne valja biti prvi u nečemu, ali postoje institucije u kojima se ne bi trebalo isticati onako kako je to Lazar Dobrosavljević učinio. Mladić iz Čačka se prijavio na dobrovoljno služenje vojnog roka, a potom se potrudio da selfijima i videom svima pokaže kako mu je u kasarni.

Vojnik Lazar Dobrosavljević
Vojnik Lazar Dobrosavljević, Foto: Foto: Youtube

Ovaj postupak naišao je na odobravanje samo Lazarovih prijatelja koji su ga ohrabrivali komentarima: "Ti si genije, ovo je sjajno...".

Međutim, mnogo je više negativnih komentara u kojima se ističe da se mladić nedolično poneo i da je uvredio instituciju Vojske Srbije, grb koji nosi na uniformi, kao i da bi u kasarni trebalo da se nauči disciplini, a ne poziranju.

Lazar je snimio sve: od prijavnice, podele uniforme, prvog postrojavanja (u kom bi svi trebalo da stoje u stavu mirno), prvog terena sa puškom, spavaonice, menze, do dimnih bombi i tenkova.

Sve vreme na videu su i drugi vojnici, koji se smeju i mašu, pa deluje kao da su na ekskurziji, umesto na "obuci" za odbranu države.

Uostalom, pogledajte sami video, pa prosudite, a u komentarima nam napišite šta mislite o Lazarovom "podvigu". Da li biste mu sutra poverili da vas brani?

 PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Dača
  03/10/2018 - 14:08
  Ni u jednom trenutku nije prekršio dostojanstvo vojske, čak je uputio poziv svim onima koji se kolebaju ! Dobro je !
 • Korisnik: Ranko
  02/10/2018 - 05:33
  Lepo,dobrovoljno sluzenje je sasvim korektno.Ali kakvo nam je okruzenje, ne bi bilo lose da se uvede obavezno sluzenje v.r.
 • Korisnik: zix
  01/10/2018 - 23:11
  Ko nije služio vojsku, uglavnom je mekušac i mamin sin.
 • Korisnik: Никола
  01/10/2018 - 22:55
  Свака част, подршка Српској војсци!
 • Korisnik: XXL
  01/10/2018 - 22:50
  Baš super lik. Ovako izgleda i borbena gotovost kad se trči po livadi (naravno ne zna se kud i gde od dima).
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi