Redakcija Alo!
Alo! / Vladimir Marković
Redakcija Alo!

Alo! / Vladimir Marković

Redakcija Alo!, Foto: Alo! / Vladimir Marković

Poštovani čitaoci,

Mi smo “Alo!”. Tu smo za vas i u vanrednom stanju. Da biste bili na vreme, tačno i dobro informisani. Zbog jednake brige za vas, ali i za nas zaposlene, naša kompanija organizovala je rad od kuće, ali i dežurstva, zahvaljujući kojima će vaše novine imati obim i kvalitet na koji ste navikli.

U narednim danima predstavićemo naš tim. Osim što radimo u izmenjenim uslovima, svaki zaposleni u našoj kompaniji jednu svoju martovsku dnevnicu doniraće za pomoć nekoj od najugroženijih zdravstvenih ustanova u Srbiji. Na taj način želimo da našim medicinarima, herojima koji hrabro stoje na prvoj liniji fronta, bar malo olakšamo svakodnevnu borbu za živote.

Nikolina Marić

Alo! / Nikolina Marić

Nikolina Marić, Foto: Alo! / Nikolina Marić

Nikolina Marić, novinarka rubrike Društvo, od početka borbe sa koronavirusom svakodnevno se trudi da u redakciju donese najbolje sa terena.

- Izveštavanje u ovakvim situacijama nosi određeni rizik, ali ako niste spremni da to prihvatite, onda i niste za ovaj posao. Našim čitaocima je sada, čini se kao nikada ranije, potrebna tačna i pravovremena informacija, zbog čega moramo biti svesni svoje uloge u društvu. Ovih dana vlada pomama za brašnom i kvascem, a naša ekipa je ušla u pogon u kojem 650 pekara mesi hleb i uverila se da neće biti nestašice pekarskih proizvoda - kaže Nikolina.

Dejan Novaković, urednik sajta

Alo.rs

Dejan Novaković, urednik sajta, Foto: Alo.rs

Dejan Novaković, urednik sajta "Alo.rs"

- Prednost rada na sajtu leži u velikoj mobilnosti, pa se ekipa vrlo brzo prilagodila, pokazala efikasnost i izuzetno zalaganje radeći od kuće. Neki od nas i dalje povremeno dolaze zbog određenih zadataka, ali su bezbednost i zdravlje apsolutni prioritet. Tako su odmah, po proglašenju epidemije, preduzete sve mere u cilju zaštite zaposlenih - rekao je Dejan i poručio čitaocima:

- Ostanite kod kuće, čuvajte sebe i svoje najbliže, i provedite što više vremena sa njima.

Naučite da cenite svaki trenutak, jer će ovo proći, ali ne smemo zaboraviti koliko nam zapravo znači sve ono što nam sada nedostaje, kafa sa prijateljima, izlasci, šetnje, basket... čitav jedan svet, koji se promenio, i nestao u trenu.

Do tada, sačuvajmo ono najvažnije, život, kao nešto najvrednije što imamo, sa svim onim momentima koje kao da nekad ne cenimo dovoljno, a sada shvatamo koliko su zapravo dragoceni i veličanstveni.