Kuća, dvorište
Alo!/Masanori Jošida
Kuća, dvorište

Alo!/Masanori Jošida

Kuća, dvorište, Foto: Alo!/Masanori Jošida/ Ilustracija

Oglas koji je osvanuo na zaječarskoj banderi, a u kome piše da se menja bukvalno sve u Zaječaru za jedan stan u Beogradu, probudio je znatiželju kod svih koji su ga pročitali.

Pročitajte još:

A nije ni čudo, jer, kako piše, hitno se menjaju dve kuće sa stvarima u centru Zaječara, a koje su na istom placu i imaju dvorište, za namešten, odmah useljiv stan u centru Beograda. Takođe, oglašivač je napomenuo da za stan u srcu prestonice poklanja i svu imovinu sa sela Gornja bela reka, a koja je veličine 3,5 hektara, šume, pašnjake, livade, njive i pojate.

I dok mnogi iz srca Beograda maštaju upravo o ovakvoj ponudi, samo da pobegnu iz gungule, smoga, čestih zatvaranja ulica, žitelj grada iz istočne Srbije ne haje za to, već čeka taj "jedan poziv koji menja sve".

Preporučujemo i ovo:

U telefonskom razgovoru, žena koja je postavila oglas, objasnila je svoju "logiku menjanja života".

- Da, da. Menjam dve kuće i sve što piše za stan u Beogradu. Znam koliko koštaju stanovi u centru Beograda, a meni ta nekretnina hitno treba - kaže ta Zaječarka.

Oglas

Facebook printscreen

Oglas, Foto: Facebook printscreen

Pretpostavili smo da je možda razlog preseljenja ružan, ali nas je ona razuverila.

- Naprotiv! Razlog je jako prijatan. Ali, dozvolićete, da vam ne kažem jer je u pitanju privatna stvar. Vrednost svega što sam stavila u taj oglas sama sam procenila da je jednaka vrednosti tog stana u Beogradu. Možda sve to moje vredi i malo više, ali to je to. Napuštam zauvek Zaječar. Ustvari, nadam se - ispričala je ta Zaječarka.

 

Komentari (1)

mira

01.04.2019 18:01

Ko to masta da napusti Beograd ???