DA LI STE I VI NASELI? Srbijom kruži nikad gora prevara! Nasamareni čitaoci ne prestaju da nas zovu! (FOTO)

Društvene mreže gore!

Vreme, sunčano, Knez Mihailova
Foto: Alo!/ Masanori Jošida

*Na društvenim mrežama u Srbiji pojavila se vest da je preminuo Grk Stefano Panajotis koji je tokom NATO bombardovanja Savezne republike Jugoslavije iskazao otpor agresiji na “bratsku zemlju”

* Srbi masovno prevareni jer taj čovek uopšte nije postojao

* Na slici je albanski poslanik Vanđel Dule, koji je još uvek živ

Na društvenim mrežama u Srbiji pojavila se vest da je preminuo Grk koji je tokom NATO bombardovanja Savezne republike Jugoslavije iskazao otpor agresiji na “bratsku zemlju”.

“Umro je Stefano Panajotis, covek koji je 1999. za vreme bombardovanja Srbije i Crne Gore organizovao proteste blokirao aerodrome, sprečio poletanje NATO aviona da ne bi bombardovali nasu zemlju. SLAVA MU”, pisalo je u objavama koje su se masovno delile na društvenim mrežama.

Srbi su masovno zahvaljivali ovom čoveku i nazivali ga herojem.

Problem leži u tome da se tako nešto uopšte nije desilo.

DA TI SRCE PUKNE! Igor Jurić objavio jednu fotografiju sa porukom koja će vas POKIDATI NA KOMADE! (FOTO)

Nije problem što Stefanos Panajotis nije umro, nego to što nije ni postojao. Ni grčki Gugl ne sadrži makar forenzičke tragove o tome da je neki Stefanos Panajotis nekada organizovao proteste, blokirao aerodrome i sprečio poletanje NATO aviona iz Grčke.

Jedino što postoji, to je čovek koji je na slikama koje su počele da kruže društvenim mrežama. Na slici je albanski poslanik Vanđel Dule, a u dva navrata je bio član Skupštine Saveta Evrope.

Tako je “sahranjen” živ čovek, pod imenom čoveka koji ne postoji, a Srbi su masovno prevareni. Nasamareni čitaoci kontaktirali su Alo.rs jer ni sami nisu sigurni šta je istina.

KAKVI SMO TO LJUDI POSTALI?! Već dva dana svi pričaju o maloj Mariji, a niko se nije setio da njenom OCU postavi PITANJE: Čoveče, kako te nije stid?!

VELIKO POVEĆANJE OD 1. JANUARA! 350.000 građana će svakog meseca dobijati 5 ili 6 HILJADA DINARA VIŠE!

Na ovaj način, jednim delom je u drugi plan bačeno stvarno herojstvo. U Srbiji je nekoliko murala posvećeno grčkom kapetanu Marinosu Ricudisu, koji je tokom bombardovanja odbio da bombarduje SRJ.

“Kao pravoslavac ne mogu da učestvujem u napadu na bratski narod”, rekao je tada Ricudis.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi