PRIČAM SA MRTVOM SESTROM, ĐAVO MI STALNO POMAŽE! "Gospodar tame me vodi kroz život" Slediće vam se krv kada čujete ovu priču!

Na Filološkom fakultetu tad je spremala jedan od ispita koji je zahtevao poznavanje Biblije, pa je knjigu čitala i nosila sa sobom. Kao i uvek, došla je na staro mesto, naručila kafu i počela.

Žena, tuga, razvod
Žena, tuga, razvod, Foto: Shutterstock/Ilustracija

Da opasnost vreba iza bukvalno svakog ugla, čak i dok spremate ispit, svedoči priča Jovane K. (21) iz Beograda, koja nije mogla ni da pretpostavi šta će joj se desiti tog, naizgled običnog dana.

Dok započinje svoju priču, nervozno gleda okolo.

– Nikad mi se nije desilo ništa slično, ali eto, za sve postoji prvi put – kaže Jovana i navodi da je tog dana bila u kafiću u blizini stana, u kojem je stalno spremala ispite.

Kaže, gazdaricu je odavno poznavala, pa je tu mogla da sedi satima i da uči.

Na Filološkom fakultetu tad je spremala jedan od ispita koji je zahtevao poznavanje Biblije, pa je knjigu čitala i nosila sa sobom. Kao i uvek, došla je na staro mesto, naručila kafu i počela.

– Za drugim stolom sedeo je jedan visok, krupan čovek. Nisam obraćala pažnju na njega, ali sam u jednom trenutku shvatila da neprekidno gleda u mene. Nije mi bilo baš prijatno, ali sam nastavila da “gledam svoj posla”. Pola sata kasnije prišao je i pitao me šta to čitam – objašnjava devojka.

Odmah nakon toga, Jovana kaže da joj se muškarac predstavio i rekao da ima snažnu auru.

– Rekao je da se zove Ivan i odmah počeo da priča kako ga je privukla moja aura. Tad nisam mogla ni da pretpostavim da imam posla sa satanistom.

Crkva, žena, molitva, sveća
Crkva, žena, molitva, sveća, Foto: Shutterstock

Onda je usledio pravi šok, kad joj je rekao da već godinama razgovara sa sestrom koja je odavno mrtva.

– Prvo me je pitao da li verujem u đavola, a onda je izjavio nešto od čega sam se potpuno zaledila. Rekao je da mu Gospodar tame pomaže kroz život i da mu dozvoljava da komunicira sa sestrom koja je pre nekoliko godina poginula u saobraćajnoj nesreći.

Devojka kaže da je nakon toga muškarac počeo da psuje Boga i govori da je Isus za sve kriv i da mu je namerno “odveo” sestru.

– Tu sam se već uplašila i počela lagano da sklanjam stvari sa stola. Rekla sam da zaista žurim. Ruke su mi se resle i iskreno – prepala sam se.

Pre nego što je napustila lokal, Jovana kaže da joj je satanista ponudio da i ona porazgovara sa Satanom, jer “može da joj pomogne kroz život”.

– Rekao je da mi je potreban visak i neko ko ima iskustva i ko može da me poduči. Naročito me je uplašilo kada je napomenuo da je za svaki razgovor potrebna žrtva, u vidu životinje ili krvi. To je već bilo previše, čak i za mene. Spakovala sam stvari i izjurila napolje.

Preplašena devojka je nakon toga stekla utisak da je neko posmatra ili prati.

– Noćima sam ga sanjala i nisam mogla da zaboravim njegov lik. Tome je razlog naravno strah. I sad se povremeno okrenem kad imam utisak da me neko prati. Uvek prvo pomislim na Ivana, iako su prošli meseci od kako ga nisam videla.

Sekta
Sekta, Foto: Profimedia.rs

Satanizam je religijski, polureligijski i filozofski pokret čiji sledbenici identifikuju Satanu sa istinskim živim bićem. Iako je dobio ime po Satani, koji se povezuje prvenstveno sa zlom i iskušenjem, sledbenici satanizma ga pre označavaju kao duhovni put koji se suprotstavlja uobičajenom, i to najpre po tome što za glavnu maksimu duhovnog obogaćenja uzima poboljšanje samoga sebe, a ne povinovanje nečem višem (uglavnom Bogu).

Satanisti mahom tvrde da se uopšte ne klanjaju Satani, niti bilo kom drugom božanstvu, kao i da ne prate princip zla.

Jovana više nije išla u taj kafić. Susret sa satanistom opisala je kao najstrašnije iskustvo u životu.

 

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi