"TUŽIĆU TO GOVEDO, JA IMAM DETE I MUŽA" Sestra preminulog mladića ogorčena na nadrilekara Petrovića! Rekao da je ZALJUBLJENA u njega!

Biljanu Jovanović dodatno razljutilo to što je samozvani lekar Miroljub javno rekao da mu je ona verovala zato što je bila zaljubljena u njega.

Miroljub Petrović
Miroljub Petrović, Foto: Printscreen

Biljana Jovanović (32), sestra pokojnog Slavča Petrova (31), koji je preminuo 7. januara, rekla je da će podneti tužbu protiv samozvanog lekara Miroljuba Petrovića, čiji su saveti, kako tvrdi, doveli do mladićeve smrti.

Biljana je nedavno iznela optužbe da ju je Petrović ubeđivao da Slavčo, kome su lekari dijagnostikovali tumor na mozgu, ne treba da ide kod doktora i pije lekove, te da će mu biti bolje od tinktura i sokova. Pored toga, Petrović im je govorio da je gama nož glupost, a da su epileptični napadi koje je Slavčo imao "demoni koji ga opsedaju". Slične optužbe izneli su i drugi rođaci njegovih navodnih "pacijenata".

Nakon što je Biljana svoj slučaj iznela u javnost, Više javno tužilaštvo u Leskovcu je pokrenulo predistražni postupak, a Petrović je saslušan i u policiji.

Samozvani lekar Miroljub Petrović javno je nastavio da priča da je porodica sama kriva što je slušala njegove savete, te da on nikog nije ubeđivao.

Gostujući u jednoj emisiji, rekao da ga je Biljana slušala zato što je možda zaljubljena u njega.

- Rešila sam da ga tužim čim se vratim iz Makedonije! Svaki dan groblje, svaki dan gledam roditelje slomljene od bola. Nisam htela da ga tužim, ali kada na sve to moje fino ponašanje Petrović kaže da sam ja možda bila zaljubljena u njega i da sam mu zato verovala, a pritom sam ja majka i imam muža! Treba da ga bude sramota što tako priča, to govedo! - priča Biljana i ističe da je ni iz policije ni iz tužilaštva još nisu pozvali na razgovor.

- Preterao je! Umesto da se izvini, on nastavlja da priča da moj brat psihički nije bio dobro.

Prema nezvaničnim informacijama, dva pacijenta izložena Petrovićevom metodu lečenja su preminula. Slavčo Petrov (31) preminuo je 7. januara ove godine, a Marijan Batovac (41) prošle godine u martu. Obojica su bolovala od raka.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: sunce
  20/02/2019 - 08:51
  Tog samozvanog ljekara treba sankcionisati najstroze moguce. Mada je sam sebi najveca kazna sa takvim nacinom funkcionisanja u zivotu. Gresnik je veliki. Kako ne misli o svojoj porodici. Eeee, Srbijo jadna si sa ovakvima. Uzas!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi