Seks šop
Printskrin Clip.rs
Seks šop

Printskrin Clip.rs

Ilustracija: Printskrin Clip.rs

Dok su se neki obradovali komšiji koji će im ostvariti svaku fantaziju i erotski san, drugi su se oštro pobunili jer se nedaleko od objekta nalazi vrtić „Tesla - nauka za život“. Našoj redakciji stiglo je i pismo grupe stanara koji oštro protestuju zbog ovakvog, kako kažu, bluda i nemorala nadomak obdaništa.

Međutim, kako smo se uverili na licu mesta, sam izlog seks-radnje nije previše eksplicitan, prozori i vrata oblepljeni su crnom folijom, tako da se igračke koje potpaljuju maštu u krevetu i ne vide. Međutim, prema rečima suseda, problem je u obnaženoj plavoj dami čiji su intimni delovi tela prekriveni crnim ogrtačem, toliko da je izražen dubok dekolte.

Od roditelja koji su dolazili po decu u vrtić čule su se oprečne reakcije, ali na iznenađenje mnogih, više je bilo onih kojima ne smeta seks-šop u neposrednoj blizini ove predškolske ustanove!

Seks-šop s jedne, vrtić s druge strane ulice

Mitar Mitrović

Seks-šop s jedne, vrtić s druge strane ulice, Foto: Mitar Mitrović

 - Ništa me ne čudi u današnje vreme, sve je postalo normalno, pa i ovakva vrsta radnje pored obdaništa - rekao nam je M. S. (28), koji je došao po svoju dvogodišnju devojčicu.

Mama L. V. (30) konstatovala je da tako mala deca i ne znaju šta znači seks-šop i da bi problem bio da se isti nalazi pored osnovne ili srednje škole.

- Ne shvataju mališani šta je to. Ne vidim problem što postoji seks-šop u ovoj ulici. Jedino što bi mogli da ublaže reklamu i skinu tu obnaženu ženu - rekla nam je druga mama M. T. (32).

S druge strane, tata S. P. (41) oštro je osudio postojanje takve prodavnice u kraju gde se deca svakodnevno igraju u dvorištu vrtića.

- Luda kuća! Mada nisam iznenađen, to je očekivano. Ukoliko roditelji pokrenu peticiju da se objekat zatvori, prvi ću je potpisati. Uopšte ne odobravam otvaranje prodavnica sa seksualnim pomagalima u tako prometnim ulicama, ne samo pored vrtića i škola. Njihovi izlozi i proizvodi su izraz vulgranosti i nepristojnosti - rekao nam je on.

Vlasnik: Vulgarniji su izlozi prodavnica čarapa

Ekipa „Alo!“ posetila je sporni seks-šop i razgovarala sa vlasnikom, koji nam je rekao da postoje mnogo vulgarniji plakati na izlozima običnih butika.

- Prilikom otvaranja objekta nisam ni obratio pažnju da se u neposrednoj blizini nalazi vrtić. Ne smatram prodavnicu vulgarnom. Vrata nisu otvorena i proizvodi se ne vide. Trudili smo se da bude diskretna. Oni što prodaju čarape imaju provokativnije reklame, pa čak se i na bilbordima širom grada nalaze znatno vulgarnije fotografije. Ne ugrožavam nikoga, a kamoli decu - objasnio je vlasnik šopa.

 

Komentari (9)

POSRNULI MORAL

22.04.2017 15:08

U zgradi vrtic, kockarnica i kafic.

neca

22.04.2017 16:11

@POSRNULI MORAL - pa sta?

Pera Detlic

22.04.2017 15:25

Deci iz vrtica je zabranjen ulaz sex-sop posecuju vaspitacice.

DA

22.04.2017 16:16

To ide uz onaj bolesni paketic,

Pedofilija

22.04.2017 16:44

moze direktno iz kockarnice?

Zoran

22.04.2017 18:09

Ovo je manje strasno(nije nista)u odnosu na ono sto deca uce u predskolskom i skoli.

nedjo

22.04.2017 21:52

da nije bilo tog sexa ,dzaba bi vam bio vrtić

P.T.

23.04.2017 00:51

To više nije vrtić nego trtić.

steva

23.04.2017 03:54

pa i vibratora ima kod kineza