Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan
EPA
Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan

EPA

Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan, Foto: EPA

- Tog 15. januara 2000. sa Arkanom, njegovom suprugom Svetlanom i njenom sestrom Lidijom došao sam u butik u hotelu. Arkan je potom krenuo do separea, a meni je rekao da ne idem za njim, već da sednem i pojedem neki kolač. Iznenada sam začuo pucnjavu i skočio s fotelje – rekao je Mateović.

On je dodao da je odmah otrčao ka izlaznim vratima.

Željko Ražnatović Arkan

EPA

Željko Ražnatović Arkan, Foto: EPA

- Kad sam došao do klavira, Gavrić je pucao u Mandu. Pre toga je pogodio mog komandanta. Pucam u njega, on puca u mene i beži u susret meni, protrčava pored klavira i potom beži ulevo ka izllaznim vratima u pognutom položaju. Okreće se, puca u mene i ja ga tada pogađam kod pulta. Trčim da vidim šta je sa mojim komandantom. Tad se ponovo začula pucnjava, mlađi muškarac u crnoj jakni puca u Garića. Pucao sam ka njemu, ali ga nisam pogodio, uspeo je da pobegne – ispričao je Arkanov telohranitelj.

ISPLIVALA NAJVEĆA TAJNA JUGOSLAVIJE Tito nije sahranjen u Kući cveća 8. maja! Brozov špijun progovorio posle 39 godina!

Mateović je potom otrčao do butika u kojem je bila Arkanova supruga Ceca kako bi navodno od nje uzeo pištolj jer mu je nestalo metaka.

- Tad sam video čoveka u odelu koji u levoj ruci drži policijsku značku, a u desnoj pištolj CZ-99. Iz besa sam bacio svoj pištolj kad je nestalo metaka, a bacio sam i Cecin valter – rekao je Mateović i dodao da mu nije poznato da li je neko pretio Arkanu.

Komentari (1)

Goga

04.05.2019 09:36

Mozda je imao dvojnika, sada je na Kipru???