OGLASIO SE MAKRO SRPKINJA KOJIMA ARAPI PLAĆAJU DA GURAJU ŽIVE LOSOSE U ZADNJICE! Radim sa pet vrhunskih devojaka iz naše zemlje! One im ispunjavaju bolesne želje, a potrebno je i da lepo mirišu i da budu skupo obučene!

Bogati Arapi vole naše poznate žene jer prijateljima mogu da se pohvale njihovim snimcima i fotografijama, ali i klipovima sa žurki koje sami prave kada im one dođu u Emirate.

Prostitutka, seks, prostitucija, makro
Prostitutka, seks, prostitucija, makro, Foto: Profimedia

Dubai je pored Hrvatske i Crne Gore, destinacija na kojoj su prostitutke iz Srbije potpuni hit među klijentima, kaže dobro upoznat izvor, i dodaje da su manekenke, starlete, voditeljke i pevačice koje često odlaze u Emirate pod izgovorom da tamo rade, zapravo "igračke" bogatim šeicima, kojima za veliki novac ispunjavaju seksualne fantazije.

 

U Dubai, kako objašnjava, one ne dolaze same u potrazi za klijentima, već na unapred dogovorene "žurke". Srpkinje, koje su poznate javnosti, daleko više zarađuju od atraktivnih anonimnih devojaka.

- Šeici i biznismeni mogu na svakom koraku da nađu devojke i to za mnogo manje para od VIP devojaka iz Srbije. Međutim, ukoliko su one poznate u Srbiji ili regionu kao starlete, zvezde rijalitija, voditeljke ili manekenke, Arapima je zanimljivo da ih zovu, kako bi se hvalili njima. Ukoliko ih lično ne predstave prijateljima ili poslovnim partnerima, onda im pokazuju njihove snimke na jutjubu - priča izvor, i dodaje:

- Takvo vikend zadovoljstvo košta ih nekoliko hiljada evra po devojci, ali oni ne žale para. Šeici svojim gošćama ne plaćaju samo dogovorenu tarifu, već i avionske karte, smeštaj i skupe krpice.

 

- Dubai je pun biznismena iz celog sveta, šeika i ljudi koji su spremni da dobro plate za seksualnu uslugu. Naročito su im privlačne devojke sa naših prostora. S obzirom na platežnu moć koja je ovde velika, može se zaraditi od nekoliko stotina, pa do nekoliko hiljada evra - priča izvor, koji je godinama živeo u Dubaiju.

Progovorio je i makro koji posreduje između bogatih klijenata i devojaka.

- Kod Arapa se zarađuje ogroman novac, jer oni sa zadovoljstvom troše na žene koje ih seksualno zadovolje. Radim sa pet vrhunskih devojaka iz naše zemlje koje su od ovog posla pokupovale stanove širom sveta. Od običnih lokalnih devojaka napravio sam bogate dame - ispričao je on.

PISMO ZBOG KOGA SMO POBESNELI SVI U REDAKCIJI Ivona tvrdi da radi kao prostitutka, bogata je do zla boga, a mušterije nalazi na NENORMALAN NAČIN!

Devojke koje rade za njega, kako tvrdi, zarađuju između tri i pet hiljada dolara nedeljno.

- Imaju obavezu da maksimalno budu čiste i uredne, da im koža i telo mirišu, a garderoba da bude brendirana. Obaveza im je da rade svaki dan, a slobodne su kada imaju ženske probleme - objasnio je makro ranije.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi