PLANIRALI STE DA OBAVITE KUPOVINU U OBLIŽNJOJ PRODAVNICI Pripremite se za ogroman ŠOK na kasi! Mnogi će izleteti iz prodajnog objekta glavom bez obzira!

Ovu odluku obrazlažu ekološkim razlozima

 

Prodavnica, plaćanje
Prodavnica, plaćanje, Foto: Tanjug/ Sava Radovanović

Kompanija Delez Srbija odlučila je na dalji korak u borbi protiv plastike i upotrebe jednokratnih kesa. Nakon što su prvi uveli naplatu, sada su...

U svim objektima Delezovih prodavnica iz lanaca Maxi, Sho&Go i Tempo važe nove cene koje će mušterije morati da plate ukoliko ne žele da stavarni iz radnje iznose u džepovima.

Nove cene kesa u objektima Maxi i Shop&Go je pet dinara, a u Tempu sedam dinara.

U Delezu ovu odluku obrazlažu ekološkim razlozima.

“U skladu sa novom regulativom Evropske unije i odlukom Grada Beograda, a sa ciljem daljeg smanjenja upotrebe jednokratnih plastičnih kesa u prodavnicama Maxi, Tempo i Shop&Go promenjena je cena kesa", kažu u Delezu.

Kako bi dodatno pružili doprinos akciji smanjenja upotrebe kesa za jednokratnu upotrebu omogućili su, kako dodaju, svim kupcima da u narednih mesec dana nabave pamučne cegere po promotivnoj ceni od 59 dinara.

"To je nagrada za poverenje i vernost jer samo zajedno možemo postići značajne rezultate u ovoj oblasti. Građani su, otkako je uveden sistem naplate kesa, smanjili njihovu upotrebu za 65 odsto, a ova promena treba dodatno da ih podstakne da odlazak sa cegerom u nabavku postane njihova navika"

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi