Svadba, venčanje, slavlje, mladenci
Shutterstock, ilustracija
Svadba, venčanje, slavlje, mladenci

Shutterstock, ilustracija

Svadba, Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedna prijateljica buduće mlade šokirala se kada je saznala zašto je baš ona odabrana da joj bude kuma.

ISPOVEST OD KOJE ZASTAJE DAH Seksala sam se sa rođakom moga muža, htela sam da se razvedem, a onda sam SAZNALA strašnu istinu!

Ispostavilo se da buduća mlada kumu nije izabrala zato što su najbolje prijateljice, već zato što veruje kako je ova manje lepa od nje. Buduća kuma je objasnila je kako joj se prijateljica udaje malo pre njene operacije grudi.

"Sanjala sam o tome sve vreme i napokon imam priliku i novac. Moja navodna najbolja prijateljica uopšte nije bila srećna zbog mene. Zanimalo me zašto tako želi, a ona mi je rekla kako želi da bude najseksepilnija žena na svom venčanju, a moje nove grudi bi to mogle zaseniti. Rekla sam joj da, ako joj to toliko smeta, neću obući nešto dekoltirano i pokazivati grudi pred svima. Izgledala je povređeno. Samo me hladno pozdravila i otišla", požalila se kuma i dodala kako mlada nije zvala nijednu devojku koja izgleda bolje od nje.

Prsten, venčanje, veridba, svadba

Shutterstock, ilustracija

Venčanje, Foto: Shutterstock, ilustracija

Mnogi su ljudi ostali šokirani njenom objavom i poručili joj da zaslužuje bolje.

"POSEBNO VOLIM DA SE J*BEM SA DRUGOM MOGA TATE" Beograđanka zadovoljava pola komšiluka: Jednom sam iste večeri imala s*ks sa dvojicom momaka, teško mi je jer me zovu kur*om, a ipak sam '96.

 

"Ja bih joj rekla da nađe drugu kumu. Ako je toliko plitka i ravnodušna prema tvom životu, nije vredna tvog vremena", savetovali su korisnici buduću kumu.