ISPOVEST OD KOJE ZASTAJE DAH Seksala sam se sa rođakom moga muža, htela sam da se razvedem, a onda sam SAZNALA strašnu istinu!

Nije mogla da veruje.

Žena plač tužna stres plakanje tragedija
 Foto: Shutterstock

Udata sam i nisam srećna u braku. Moja priča je malo zapetljana. Možda će me mnogi osuđivati, a retki će me razumeti, ali srcu ne možeš narediti koga će da voli. Pročitajte OVDE šta se dešava ako godinu dana niste imali seks. 

Tri godine sam u braku i imam ćerkicu iz tog braka, ali sam nedavno prevarila supruga i spavala sa dečkom koji je pre bio moja velika ljubav što je i danas.

On je suprugov rođak. Volim ga kao nikoga do sada, a ne znam kako da se razvedem, a da ne izgubim malu zbog toga.

Danima razmišljam šta i kako. Još mi i suprug govori da mi ne da malu i da njegova majka ima pravo da mi oduzme dete, jer kako kažu oni imaju sve, a ja nemam nigde ništa. Pročitajte OVDE ispovest žene koja je u muževom telefonu našla šokantne poruke. 

Sve je išlo kako treba i svaki dan smo se viđali ali je postajalo nešto što nisam nikad nikome rekla da sam ja tu noć tačno pre mesec dana dobila poziv od tog rođaka da mene moj muž vara.

Umirem iz dana u dan, jer sam razapeta između ljubavi i deteta. Suprug me ucenjuje svakodnevno i govori da će mi oduzeti dete ako odem, a ne dozvoljava mi da radim tako da sam u baš teškoj situaciji.”

Šta vi mislite da ova žena treba da uradi? Pišite nam u komentarima. 

Žena, raskid, tuga, depresija
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi