Patrijarh Irinej
Tanjug
Patrijarh Irinej

Tanjug

Patrijarh Irinej, Foto: Tanjug

* Informacije koje su se danas pojavile na društvenim mrežama u vezi sa zdravstvenim stanjem njegove svetosti pokazale su se kao tačne

* Patrijarh je zbog ugroženog zdravlja prevezen na VMA

* Starešina manastira Svete trojice Serafim Protosinđel Petković objavio je jutros na svom Fejsbuk profilu da je Irinej bolestan i u kritičnom stanju

Kako Alo.rs saznaje, srpski patrijarh Irinej primljen je na VMA pre dva dana.

Patrijarh Irinej

Tanjug/Sava Radovanović

Patrijarh Irinej, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Patrijarh je primljen u bolnicu zbog visoke temperature i opšte slabosti, potvrdila nam je pres služba Srpske pravoslavne crkve.

Pročitajte još:

 

Kako je rečeno, on zbog lošeg zdravstvenog stanja nije služio liturgiju u manastiru Rakovica na Veliku Gospojinu, 28. avgusta.

Ljudi masovno bacaju hranu, a razlog je posebno jeziv!

AUTOR: E.A. DATUM I VREME: 30.08.2019. 07:00 - 30.08.2019. 07:43 Stravični podaci istraživanja Prodavnica, Foto: Alo!/ Dejan Briza Tone hrane u Srbiji svakodnevno završe na đubrištu, umesto da se njome nahrane gladni, pa tako četvoročlana porodica godišnje baci 140 kilograma hrane, što je oko 40.000 dinara.

Patrijarh se uspešno oporavlja i biće zadržan na VMA još nekoliko dana.

Bonus video

Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

 

Komentari (2)

Srbin

30.08.2019 17:55

Tesko je pronaci vecu propalicu od ovog popa koji voza mercedese, zivi u raskosi kao Kacavenda, krade od naroda, podrzava katolicke zlikovce i razbija Pravoslavnu veru kao pravi veleizdjnik Srpske nacije i Pravoslavlja.

Nikolija

30.08.2019 18:50

Zelimo mu brz oporavak!