Duhovi horor mrtvi duša raj smrt
Shutterstock
Duhovi horor mrtvi duša raj smrt

Shutterstock

Duhovi horor mrtvi duša raj smrt, Foto: Shutterstock

Svako od nas je izgubio osobu koju je voleo, bilo da se radi o članu porodice ili veoma bliskom prijatelju. U tim najtežim periodima života nikada nije lako, ali da li i vi spadate u grupu judi kojima se nakon sahrane dragis osoba događaju neke čudne stvari? ukoliko je odgovor potvrdan, jeste li sr zapitali zašto vam se događaju takve neobjašnjive stvari - nestaju vam stvari ili imate osećaj kako da vas neko gleda, a nikoga nema?

Jedan od najpoznatijih svetskih vidovnjaka i spiritualnih medija Džejms Van Praf, objašnjava da možda neko ko je umro, a voleli ste ga, pokušava da se približi i komunicira sa vama!

"Preminuli pokušavaju da se povežu sa nama svaki dan. Ali, za primanje vođstva i utehe od njih moramo da budemo otvoreni i svesni znakova koje nam šalju. Kad se ja povežem sa dušama preminulih, jedna od najvažnijih utešnih poruka koju šalju jeste ta da su i dalje sa nama, da je smrt samo iluzija", kaže Praf.

On otkriva neke od znakova da su preminuli koje ste voleli u vašoj blizini i da žele nešto da vam poruče:

1. Osećate njihov specifičan miris

To je najjača veza sa njima. To je miris po kojem ih najviše pamtite, na primer, parfem, neka hrana, miris duvana...

2. Dolaze vam u snove

Snovi su vrlo realni, a u njima pokušavaju nešto jasno da vam poruče. Slušajte šta vam govore.

Duhovi horor mrtvi duša raj smrt

Shutterstock

Duhovi horor mrtvi duša raj smrt, Foto: Shutterstock

3. Stvari vam neobjašnjivo nestaju

To je onaj osećaj kada ste potpuno sigurni da ste neku stvar ostavili na određenom mestu, a tamo je nema. Može da se radi o tome da pokojnik pokušava da vam pokaže da je pored vas ili želi da se našali sa vama.

4. "Božje slučajnosti"

Tu se radi o neobjašnjivim i neverovatnim slučajnostima koje Praf naziva "Božjim slučajnostima". One mogu biti odgovor na vašu molitvu.

5. Osećate da vas neko gleda, da je pored vas

Tu se može raditi o povetarcu koji kao da dolazi od nikuda, zatim o posebnoj energiji koju odjednom osetite u prostoriji ili nagloj težini na krevetu (kao da je neko seo pored vas). Može vam se dogoditi i da se naglo probudite u tačno vreme kada je voljena osoba umrla.

6. Nailazite na ljude koji liče na pokojnika

I to baš u trenutku kada ste razmišljali ili pričali o njemu. To je još jedan znak kojim vam šalje poruku da je uz vas i da ne brinete.

Komentari (1)

gorgonzola

16.06.2018 15:33

Kad mi je tata umro često sam u gradu imala utisak da ga vidim u prevozu, na ulici pa i dan danas mi neko jako zalici na njega. I moju mezimicu sam osećala kao da je tu uz mene i kroz prisustvo i kroz snove. Verujem da su tu svi naši mili i dragi.