Pekar, Đura
Printscreen
Pekar, Đura, Foto: Printscreen

 

Za to vreme vlasnici pekare navodno su se nalazili u stanu iznad lokala, odakle su sve posmatrali. Nakon što se situacija malo smirila, na društvenim mrežama pojavio se snimak izvesnog Đure iz "Rome", u kojem se izvinjava svima.

Pročitajte još:

 

U opisu snimka koji je u subotu osvanuo na Tviteru stoji da je "Đura danas, nakon celog ludila, želeo da napravimo ovaj snimak, hteo je da se obrati ljudima". Devojka koja je objavila snimak napisala je da mu ne zamerimo ako je malo zbunjen jer je to "posledica svega kroz šta su on i njegova porodica prošli tokom protekla 2 dana. Srećan Uskrs svima!".

- Ja sam Đura, ime moje firme je Roma, ovde živim osam godina. Ja se izvinjavam svima, nema ništa od moje slike, ja nisam taj lik. Svi me znaju ko sam i šta sam, želim mir. Ovo je moja kuća, ovo je moj dom, ja nemam drugu kuću, ovde živim već osam godina. Kako sam živeo do sad, želim i dalje da živim - rekao je Đura.

On je rekao kako ovde živi i školuje decu.

- Ovo je moja kuća, moja država. Srećan svima Uskrs, mojim prijateljima, komšijama koji su danas imali loše mišljenje o meni. Izvinjavam se svima još jednom, to nije bilo namerno i nije iz moje firme. Nemojte da se brinete, nisam ja vaš neprijatelj nego vaš pravi kućni prijatelj i vaš domaćin. Hvala vam svima i sve najbolje - rekao je Đura na snimku, koji je objavljen nakon protesta besnih građana.

Komentari (1)

djordje anunaki

28.04.2019 14:32

Vuk dlaku menja...