ZA TAČNO 4 DANA GA VUČIĆ OTVARA! Ovo je ekskluzivan snimak "Miloša Velikog" dronom! Pogledajte kako izgleda budućnost Srbije!

Taj deo autoputa od izuzetne je važnosti jer će rasteretiti saobraćaj na Ibarskoj magistrali.

 

Autoput "Miloš Veliki", Foto: printskrin

* Autoput Miloša Velikog biće zvanično pušten u saobraćaj u nedelju, 18. avgusta u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića

* Putnici će moći da putuju novom deonicom od Obrenovca do Preljine u dužini od 103 kilometara

* Značajno će približiti Zapadnu Srbiju i Beograd, pošto će se od Obrenovca do Čačka stizati za sat vremena

Autoput Miloša Velikog biće zvanično pušten u saobraćaj u nedelju, 18. avgusta u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a putnici će moći da putuju novom deonicom od Obrenovca do Preljine u dužini od 103 kilometara, koja će im olakšati put ka zapadnoj Srbiji, crnogorskom primorju i Bosni i Hercegovini. Milošu Velikom moći će da se priđe iz četiri pravca.

Uskoro će svi automobili u Srbiji morati da imaju jednu stvar! Građani u panici zbog novih propisa!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 13.08.2019. 11:02 Vozila na srpskim putevima od 2021. godine moraće da imaju katalizatore, piše Energetski portal. Autoput, Foto: Tanjug/Dušan Aničić * Građani Srbije moraće da imaju katalizatore u automobilima * Bez toga nećete moći da prođete tehnički pregled * Razlog leži u propisanim ekološkim normama o sastavu izduvnih gasova koje vozila moraju zadovoljavati Tehnički pregled vozila od leta 2021.

Taj deo autoputa od izuzetne je važnosti, jer će rasteretiti saobraćaj na Ibarskoj magistrali, a značajno će približiti Zapadnu Srbiju i Beograd, pošto će se od Obrenovca do Čačka stizati za sat vremena.

SRBIJA OD KINE KUPUJE NAORUŽANE LETEĆE ZVERI?! Isprobani su na ratištima širom sveta, a kad stignu NAŠI "komšiluku" zaista neće biti dobro!

Trasa autoputa E-763 predstavlja krak Transevropske magistrale koja povezuje njen osnovni pravac od Gdanjska do Atine i Istanbula sa Jadranskim morem i lukom Bar.

Novi autoput od Obrenovca do Ljiga dužine je 62,7 kilometara a čine ga deonice: Obrenovac-Ub dužine 26,23 km, Ub-Lajkovac dužine 12,5 km gde se zbog lošeg kvaliteta prilikom izgradnje deo u ukupnoj dužini od 2,5 km morao sanirati i Lajkovac-Ljig duzine 23,98 km.

Deonica Obrenovac-Ljig je projektovana za brzine od 130km/h, širine je 28,4 metra sa brzom, srednjom i zaustavnom trakom i čine je 42 mosta i nadvožnjaka gde je najduži most dugačak preko 580 metara a na njoj je bezbednosti radi i oko 200 km odbojne ograde.

 BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi