"MIRA JE DOŠLA SLOBI GLAVE" Ovaj čovek razotkriva sve tajne porodice Milošević, zašto britanski obaveštajci ne diraju Mila Đukanovića i zašto je Putin smenjen 2007.

Šokantna ispovest!

Milan Milutinović, Slobodan Milošević
Milan Milutinović, Slobodan Milošević, Foto: EPA/Stringer

Publicista Dejan Lučić ispričaoa je da je Mira Marković došla Miloševiću glave, otkriva ko štiti Mila Đukanovića, da li je Vladimir Putin zaista zamenjen 2007.

- Mira Marković je Miloševiću došla glave. Ona je dovela Soroša u Srbiju. Ona je dovela onoga jednog maga koji je Miloševića podstakao da raspiše izbore. A svako pametan ko zna istoriju zna da posle rata, pobednici ili gubitnici u tom ratu ne dobijaju izbore. Setite se Čerčila, on je pobedio u Drugom svetskom ratu ali kada su posle došli izbori on je izgubio katastrofalno - rekao je Lućić za Balkan info.

On kaže da su mu smešni ljudi koji govore da magija ne postoji i da se tom tematikom bave sve ozbiljne bezbednosne agencije u svetu.

- Sve velike tajne službe imaju odeljenje koje se bavi ezoterijom. Ezoterijom vi možete da utičete na ljudsko ponašanje i zdravlje - kaže Lučić.

Mira Marković, Slobodan Milošević
Mira Marković, Slobodan Milošević, Foto: EPA/Koča Sulejmanović

ZAŠTO MILA, GLEDAŠ ODSUTNO, OKREĆUĆI GLAVU? Mira je sahranjena uz pesmu koju joj je Sloba pevao! Stihovi govore sami za sebe koliko ju je voleo!

On je podsetio na neverovatnu spekulacije svojevremeno da je Putin 2007. zamenjen.

- Ako je tako, ovaj mi se onda više sviđa. Podigao je Rusiju vojnu, ratoborniji je, i sada se Rusije svi boje. A onaj prethodni je radio ono što je Zapad hteo. A možda je to isti Putin koji je imao dve različite uloge u istom pozorišnom komadu. A pozorišna predstava se zove - Obnova imperije - kaže u svom stilu Lučić..

DOSTOJANSTVEN, U CRNOM ODELU, POGNUTE GLAVE... Urnu Mire Marković u ruci drži čovek kog je Marija volela najviše posle svog oca! (FOTO)

On tvrdi da bi Amerika, da je mogla pre godinu dana da napadne Rusiju, sigurno i napala.

- Sada više ne može. Svakim danom je Amerika sve slabija. Jakov Rotšild je svoju berzu zlata zatvorio u Londonu i prebacio je u Hong Kong. Kina je nova Amerika. Tramp je poslednja šansa za SAD.

JEDNI DRUGIMA NISU VIDELI OČI OD OVOG TRENUTKA! Ovog dana je porodica Milošević poslednji put bila na okupu!

Lučić otvkriva i tajnu višedecenijske vladavine Mila Đukanovića.

- Đukanovića je sve vreme čuvalo prijateljstvo sa Natašom Rotšildom koji je iznad britanske obaveštajne službe. Natan je nasledio svog oca Jakova koji se povukao - otkriva.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi