CAR! Osvojio 3.000 dinara na kladionici, pa ženi celu noć pevao "gde si bila kada sam bio niko"! Policija reagovala, njih je dočekao ovaj hit!

Stanovnici sarajevskog naselja Mojmilo su prijavili policiji komšiju R. B., iz čije kuće se čula glasna muzika od 20 do 01 sat iza ponoći.

Kladionica tiket
Ilustracija: Dejan Briza

Odmah po dolasku na lice mesta, policijska patrola je jasno i glasno čula kako se iz njegove kuće čuje jedna od najpoznatijih pesama Dejana Matića “Gde si bila kad sam bio niko”, te su pozvonili, zamolili gospodina da smanji muziku i pitali ga čemu tolika galama, na šta je on odgovorio da svojoj supruzi pušta namerno baš tu pesmu, jer je osvojio 3.000 dinara (50 KM) na kladionici, pošto mu ona već mesecima zvoca kako nikad ne dobije ni marke. 

Žena je zatečena u prilično čudnom stanju kako gleda u zid, ali nepovređena, dok je on nastavio da peva uporedo sa pesmom koja se u trenutku dok su policajci bili u kući, čula ali tiho, sa zvučnika.

Nakon upozorenja da će, ako budu morali doći još jednom, tada morati da mu pišu kaznu, policajci su se udaljili sa lica mesta, a jedan od prvih komšija je javio da se sad čuje, ali malo tiše, pesma “Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine”.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi