PU "Naša radost"
Printscreen
PU

Printscreen

PU "Naša radost", Foto: Printscreen

Ona je u kragujevačkom kliničkom centru provela sedam dana, od čega četiri na intenzivnoj nezi.

Devojčica je sada dobro, ne prima terapiju, a kontrola je zakazana za mesec dana, po potrebi i ranije. Savet lekara je da još jede meku hranu.

- Ćerka je dobro, radosna je zbog povratka kući. Srećna je i ne možemo da je obuzdamo - kaže za „Alo!“ Jelena Radovanović, majka devojčice, te dodaje da sada ona nije najbolje jer ju je sve stiglo nakon iščekivanja i brige, pa se još psihički oporavlja.

Građanima stižu sumnjive poruke na telefon! Jedna fotografija uznemirila celu javnost

AUTOR: Alo.rs/republika/I.L. DATUM I VREME: 25.09.2019. 18:13 Na navodnom spisku BIA su i poznati restorani poput "Miloševog konaka", "Zavičaja", "Krokodila" i mnogih drugih. Bezbednosno informativna agencija BIA, Foto: BIA Bezbednosno informativna agencija (BIA) našla se na udaru tendencioznih napada.

 Ona kaže i da se sa suprugom Milošem još nije dogovorila o detaljima daljih koraka koje će preduzeti, ali ističe da stres koji su doživeli, ali i sve što je moglo da se dogodi, ne treba da prođe nekažnjeno jer je to, kako ističe, posledica nemara celog kolektiva, a ne samo pojedinca.

Pročitajte još:

Tomislav Veljković, deda devojčice, navodi da se devojčica veoma obradovala i igri sa svojom sestrom Emilijom.

Direktorka Predškolske ustanove „Naša radost“ u Rači Ljubina Jeftić pokrenula je disciplinski postupak protiv tri vaspitačice.

Bonus video: Pukla cev kod "OŠ Starina Novak"